2777
2789
عنوان

عشقا♡دکتر خوب تو کرج معرفی کنید

443 بازدید | 12 پست

دوستای گلم من بعد دوبار سقط میخوام تحت نظر یع دکتر خوب باشم 

لطفا از تجربتون بگید و اینکه شماره و آدرس دکتره رو بهم بگید مرسی ❤🦋

من از دکتر جانانه سلطانی خیلی راضیم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده من که دکتر خوب تو کرج نمیشناسم جای شما بودم میرفتم ی مرکز ناباروری تو تهران قسمت سقط مکرر

عزیزم اولی مشکل قبلی داشت پنج ماهه سقط کردم دومی جنین تشکیل نشد میخوام یه دکتر خوب باشه مشکلمو پیداکنه....

خیلی ممنون گلم ادرسشو بگی

من ماهدشت هستم ادرس کرجشو ندارم،اما شماره مطب کرجش رو دارم الان میفرستم،

من تنبلی تخمدان شدید داشتم بعد ۵ماه باردار شدم،خودمم هنوز باورم نمیشه

انشالا شماهم جواب میگیری حتما

الان میفرستم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
عزیزم اولی مشکل قبلی داشت پنج ماهه سقط کردم دومی جنین تشکیل نشد میخوام یه دکتر خوب باشه مشکلمو پیداک ...

منم برای همین گفتم بری

مشکل قلبی یعنی چه مشکلی که ۵ماهه سقط کردی؟

خدا جونم شکرت...
خیلی ممنون گلم ادرسشو بگی