2777
2789
عنوان

شوهرم

363 بازدید | 18 پست

بچه هاخونه ی مامانه توشهرمون تویه ی شهرکه..بداین طرح مسکن ملی اونجاهم ثبت نام میکنن..بدتوخوده همین شهرمونم ثبت نام میکنن..من به شوهرم گفتم بریم پیش مامانم ایناثبت نام کنیم.اماگفت من نمیام راهش دوره بخام برم سرکاراذیت میشم.شمابودین قبول میکردین؟؟ یاچیکارمیکردین؟

مسکن مهر هزینش چنده؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که مستاجریم همیشه تو این چند سال نزدیک محل کار خونه گرفتیم، با این اوضاع بنزین و ترافیک هر روز رف ...

میدونم..اخه الان ی تاپیکی بود نوشته ب این ۱۵ پاسخ نه بگین..یکی از این چیزا این بود زودب انتخاب همسرتون اوکی ندین..حالامیگم چی کنم.نمیشه ک حرف حرفه اون باشه..پس من چی😑😑

میدونم..اخه الان ی تاپیکی بود نوشته ب این ۱۵ پاسخ نه بگین..یکی از این چیزا این بود زودب انتخاب همسرت ...

اخه تو ازدواج حرف من و حرف تو اگر پیش بیاد رابطه ها خراب میشه تو مساله به این سادگی هر طرف یه چیزایی بدست میاره و یه چیزایی از دست میده، مثلا خودت اگر شوهرت بهت نزدیک باشه همیشه دم دستته، یاد بگیرین لج نکنین، بشینین خوبیها و بدیاشو با هم بسنجین، یادت نره شما تو یه تیم هستین، 

میدونم..اخه الان ی تاپیکی بود نوشته ب این ۱۵ پاسخ نه بگین..یکی از این چیزا این بود زودب انتخاب همسرت ...

مكان زندگي مهمه. خودت خانه داري؟ 

من شاغلم . خيلي خيلي عاليه محل زندگيت به كار نزديك باشه. اونجوري هم همسرت خيالش راحته هم حتي يه كار گوچيك خواستي زود خودش ميرسونه هم تو ترافيك و راه دور برگشت به خونه اعصابش شخمي نميشه. اين اعصابه خيلييي مهمه

یعنی میگی چیزی نگمو تن ب خاستش بدم؟؟ شما چندسالته؟

من ۳۶ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم، ببین قرار نیست تو قربانی باشی، بشینین با هم صحبت کنین، باید یاد بگیرین تصمیماتون رو جوری بگیرین که هر دو طرف قانع شده باشن، مثل یه تیم یا دوتا شریک، اون هم باید بدونه که اگر قراره نزدیک باشه باید یه امتیازایی هم به تو بده، یعنی باید هر دو طرف راضی باشن 

مكان زندگي مهمه. خودت خانه داري؟  من شاغلم . خيلي خيلي عاليه محل زندگيت به كار نزديك باشه. اون ...

میدونی..این حرفا ک میزنه تقصیره مامانشه..یعنی شوهرم اینجور نیس..پسرخاله شوهرم رفته طبقه پایین نادرزنش میشنین..بد اون روز مادرشوهرم میگفت ادم تو کوچه چادربزنه اما نره خونه مادرزنش بشینه من فقط نگا کردم..بداومدم ب شوهرم گفتم مامانت اینجور میگفت ..میگفت راست گفته..حالا منم میگم حتمامامانش چیزی گفته 😑😑

من ۳۶ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم، ببین قرار نیست تو قربانی باشی، بشینین با هم صحبت کنین، باید یاد بگ ...

این حرفا حالیش نیس..من بهش گفتم‌خب چی میشه بریم اونجا گفت نه اصلا..گفتم دلیل گفت ب کارم دور میشم.😑منم جروبحث نکردم چون حوصله ندارم.نمیشه ک واسه هرچی بحث کنیم اخرشم معلوم نشه چی میشه.😭

این حرفا حالیش نیس..من بهش گفتم‌خب چی میشه بریم اونجا گفت نه اصلا..گفتم دلیل گفت ب کارم دور میشم.😑م ...

آخه به نظر من اینکه به کارش دور میشه کاملا دلیل منطقی هست و دیگه جرو بحث نداره،