2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه سزارین

13258 بازدید | 34 پست

الان ۶ روزه زایمان کردم . بخاطر زردی پسرم بیمارستان بودم که وقتی گفتم بخیم میسوزه اومدن شک کردن یهو کلی خون پاشید بیرون . بعد فرستادنم بلوک زایمان کل خونش رو تخلیه کرد و دوباره پانسمان کرد . اینجوری که به نظر میرسه یه کوچولو باز شده ولی انقدری نبوده که دوباره بخیه بزنن .. 

کسی بوده تا حالا اینجوری باشه؟ چجوری خوب شدین؟

خدایا به امید خودت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من بعد زایمان عفونت ریه گرفتم از دست سرفه های عجیب و عفونت نصف بخیه از دو طرف باز شده بود.

دکتر کلی فشارش داد و آبشو تخلیه کرد بعد پانسمان کرد.تا چند ماه باز بودنش مشخص بود تا کم کم خوب شد

🍃
مادر جان الان دستگاه میدن میاری خونه برای زردی. بیمارستان موندن ک خیلییی سخته 😥

اخه فکر کن اگر بیمارستان نبودم و تو خونه اونهمه خون میدیدم حتما سکته میکردم ..

خدایا به امید خودت ...
البته من بعد زایمان عفونت ریه گرفتم از دست سرفه های عجیب و عفونت نصف بخیه از دو طرف باز شده بود. دک ...

الهی بمیرم وقتی فشار میداد درد نداشت😫

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
الهی بمیرم وقتی فشار میداد درد نداشت😫

خدا نکنه 

جوری جیغ میکشیدم که وقتی از اتاقش اومدم بیرون منشیه گفت چرا اینقدر کولی بازی در میاوردی و کل سالن خندیدن. کلی مرد هم بود تو سالن من از خجالت آب شدم 

🍃
خدا نکنه  جوری جیغ میکشیدم که وقتی از اتاقش اومدم بیرون منشیه گفت چرا اینقدر کولی بازی در میاو ...

عززیززممم ووااایی شکمم تیر کشید من دو با طبیعی زایمان کردم اولش ادم وحشت میکنه ولی دردش همون موقست این همه دردسر هم نداره

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞