2777
2789
عنوان

کیا میکروب معده دارن لطفا بیاید

5151 بازدید | 94 پست

سلام بچه ها من دیروز آزمایشمو بردم دکتر گفت میکروب گوارشی داری یا همون میکروب معده گفت اوضاع معدت وخیمه کلی قرص داده گفت حالتو دگرگون میکنه ولی جای نگرانی نیس همشم آنتی بیوتیکه ینی سردرد دارم میمیرم بنظرتون چکارکنم زودتر خوبشم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چی بود؟ 

من تو شیردهی داشتم دارو نمیتونستم بخورم دکتر سنتی زیره و زنیون و چندتا چیز دیگه داد بعد کا باز از دادم خوب شده بودم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
علائمت چی بود؟  من تو شیردهی داشتم دارو نمیتونستم بخورم دکتر سنتی زیره و زنیون و چندتا چیز دیگ ...

حالت تهوع دارم ینی کسی الان دس بزنه معدم معذرت میخام میارم بالا واینکه وزم معدم دارم ...

حالت تهوع دارم ینی کسی الان دس بزنه معدم معذرت میخام میارم بالا واینکه وزم معدم دارم ...

من تهوع نداشتم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اره افرین همینه ...توام داشتی؟

اره اهمیت ندی خون ریزی معده پیدا کردم 

ی هفته تو بیمارستان بستری بودم 

سه تا بانک خون بهم وصل کردند 

شستشوی معده منو دادند 

اندوسکوپی کردند 

سونوگرافی 

و...

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

من پارسال همین موقع بود اندو دادم میکروب معده داشتم خیلی حالم بد بود ی دوره قرص خوردم چن وقت پیش آز دادم خوب شده بودم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹