2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9079 بازدید | 229 پست
چجور اموزش ميدي؟ كجا؟

به جز فزشتگان اینا هم اموزش میدم .واتس اپ.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت دایرکت.🌹

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
یعنی کسی که نجاتم داده و همیشه ب وقت سختی دستگیره منه ن مچگیر

شما بگو اینجا کسی که مارو نمیشناسه لااقل یه نفرم بتونه با حرف شما به آرامش برسه خیلی باارزش

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم خوب نیس به فرشته هابگین چجوریه بالاخره خوبه یابد

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
عکس ماشینتو داری؟؟؟ این اتفاق تو شهر ماهم افتاد. ماشینه جلوش چسبیده بود به عقبش کاملا پرس بود ولی ...

این جریان واسه سال نود دو هستش .نه متاسفانه عکس ندارم .اسم نجات دهنده هم بجهت مخالفت و ریپلای و ترکیدن تاپیک و بحث مذهبی و زرت پرت اضافه نگفتم دوستم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
من یه کانال عضوم ولی چیزی ازش سردرنمیارم

من گروهم واتس هست عزیزم .اگه دوست داشتین بگید تت شرایط عضویتو بگم خدمتتون

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
چ ساده و راحت مشکلاتتون حل میشه!

سه روزه دلم خونه کارم همش گریه بود ی لقمه غذا نخوردم تو این چند روز معده درد امونم نداده ، اینقدر خدا رو صدا کردم ، فقط ی جمله میگفتم که خداوند این وضعیت را هماهنگ میکند ، امروز به لطف خدا مشکلم حل شد اما باورت نمیشه چقدر ناتوان شدم تو این چند روز