2777
2789

الان چند روزه در ماشین ظرفشویی  رو باز میکنم میبینم کنار اون محفظه که نمک میریزم انگار یه رد بلندی از شوره میزنه 

آخه من چند وقت پیش بدون اینکه چراغ نمک هشدار بده اونو  پر کردم از اون وقت اینطوری شده.ظرفها رو هم خیلیییییییییی کدر میشوره انکار نمیشه اصلا.چکار کنم.دستمونم خالیه بگم نمایندگی بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مارکیه؟

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

بچها کیا ظرفشویی بکو دارن؟

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
مربوط به نمکه خیلی ریختی .... کدر بودن هم مربوط به براق کننده میشه مارک ظرفشوییت چیه ؟

آخه قرص کوانتوم فینیش استفاده میکنم  براق کننده هم داره.قرص عاالی  هست.از اون وقت نمک زیاد ریختم کدر میشوره.وگرنه قبلش عاااالی  میشیست

اصن مگه نمک میریزن؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

عزیزم به نظرم بهترین گار اینه که زنگ بزنین الجی گلدیرانه دیگه خدمت پس از فروشتون پشت تلفن راهنمایی میکنن عالی...برای منم دقیقا همین جور شد و مارگ الجیم هست من هی سر سری گرفتم هربار ظرفامو گدر میکرد که اخر اومدن و دیدم نشتی نمک  داشت ولی کل ظرفای بلور مانندم مثل فنجونام داغون شد...برای شما که انشاالله اینجوری نشده ولی تا وقتی هم الارم نده نباید نمک بریزین الان چراغ جلا هندتون روشن نیست