2777
2789

من یکیو میشناسم بی توجه به احساسات طرف مقابل بعضیا رو مسخره میکنه در واقع ایراداشونو رک میگه.ایراد ظاهری.نمیدونم چرا تقاص این کارای زشتشو نمیده.حتی به دختر بچه های کوچیک .یا یکی که تازه بچش بدنیا اومده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمی ک همرو مسخره مبکنه خودش از همه داغون تره به چشم دیدم شخصیت هم ک صفررر

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢

اونودیگه خدازده 

ولش کن

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

ادمی که همه رو مسخره میکنه بهم ثابت شده خودش از همه بدتره 

نمونش یکی از بچه های دانشگامون 

خیلی رو مخه

از ترم یک تا حالا همش رو صورتش ارایشه در حد گریم

بعد اون روز جلو من میگه واای اون دختره رو نگاه پاهاش مثل خیارشوره 

بعد دوستای صمیمی همین دختر باهاش دعوا کردن عکسای بی ارایشش رو بم نشون دادن 

به مولا ادم خوف میکرد میدیدش 

ولی عادت کرده از روی بیشعوریش همه رو مسخره میکنه 

یعنی ارایش بهش اعتماد به نفس کاذب داده 

خیلی بدم میاد از این کارش.مسخره کردن بچه های اینو اون کار درستی نیس.هرکی بچش براش عزیزه.یا یه دختر بچه وقتی ایرادشو تو روش میگی تمام روحیش به هم میریزه تو شخشیتش تاثیر میذاره.خیلی دلم میخواد یه بار حالشو بگیرم.ولی نمیشه