2777
2789

سلام

شما روزی که عضو شدین مطلبی در مورد زردی نوشتین

گفتین که زردی شدید وقتی هستش که گروه خونی مادرo

و بچهAباشه

نوزاد من اینجوری شده و الان 32روزشه

چند بار بستری شده زردیش میاد پایین و چند روز بعد از ترخیص دوباره میره بالا

میخواستم اگه اطلاعی دارین که چیکار باید بکنم،بگین

ممنون میشم ازتون

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما روزی که عضو شدین مطلبی در مورد زردی نوشتین گفتین که زردی شدید وقتی هستش که گروه خونی مادر ...

سلام عزیزم من الان پیامتونو دیدم مشکل کوچولو برطرف شد 

والا پسردایی من خیلی حاد بود خونشو کلا عوض کردن

سلام عزیزم من الان پیامتونو دیدم مشکل کوچولو برطرف شد  والا پسردایی من خیلی حاد بود خونشو کلا ...

سلام گلم

دکتر ازمایش مستقیم گرفت و گفت که زردیش خطرناک نیست و ممکنه تاچهار ماه طول بکشه و لازم نیست کاری کنیم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭