2777
2789

یک کار پیدا شرایطش تا حدودی برام خوب از طرفی یک شغل پاره وقت یعنی غیر حضوری دیگه دارم که زیاد چیزی نداره خسته شدم از خونه نشستن میشه با دست خودتون یک استخاره برام بکنید.ممنون

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا این طوری که تو اینترنت بزنید آنلاین هم میشه منتها به آنلاین و تلفنی دلم صاف نیست

@مامانبزرگپانیذ  فک کنم استخاره میگیرن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
@مامانبزرگپانیذ    فک کنم استخاره میگیرن

دختر گلم برات قرآن باز کردم سوره هود آیه 63

در این کار با آدم های جاهل ونادان ب خورد می کنید وآبروتون در خطره وجز ضرری چیزی عایدت نمیشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دختر گلم برات قرآن باز کردم سوره هود آیه 63 در این کار با آدم های جاهل ونادان ب خورد می کنید وآبروت ...

استارتر استخاره میخاست گفتم شما رو صدا بزنم کمکش کنید

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
دختر گلم برات قرآن باز کردم سوره هود آیه 63 در این کار با آدم های جاهل ونادان ب خورد می کنید وآبروت ...

ی سوال بپرسم

بپرس عزیزم

ممنون. من ی استخاره گرفتم (یکی برام گرفته ینی) ایه 171 سوره اعراف اومد ( و اذ نتقنا الجبل ...) خوبه؟؟؟

ممنون. من ی استخاره گرفتم (یکی برام گرفته ینی) ایه 171 سوره اعراف اومد ( و اذ نتقنا الجبل ...) خوبه؟ ...

پس اون جواب استارتر بود بزار ببینم بهت میگم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
پس اون جواب استارتر بود بزار ببینم بهت میگم 

بله استارتر استخاره میخاست من گفتم بهش شما استخاره میگیرین و صداتون زدم. 

ممنون 

بله استارتر استخاره میخاست من گفتم بهش شما استخاره میگیرین و صداتون زدم.  ممنون

عزیزم بده هرکاریه انجام نده فقط نلاش وسعی بیهوده ست وهیچ نتیجه مطلوبی درش نیست

عزیزم بده هرکاریه انجام نده فقط نلاش وسعی بیهوده ست وهیچ نتیجه مطلوبی درش نیست

جدی؟ اخه بهم گفتن خوبه؟