2777
2789
عنوان

تجربه من که جدا شدم

272 بازدید | 18 پست

هنوز یاد یه چیزایی میفتم قلبم به هزار تیکه تبدیل میشه، اما هیچوقت پشیمون نشدم، اما به عدالت خدا هم شک دارم چون اون و خانواده‌ی بیشرف بیشعورش راحت زندگی میکنن و هیچ تاوانی نمیدن

واقعا دلم میخواد ببینم به سزای خبیث‌بودنشون برسن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه ای که تو زندگیم دارم

اینو با یقین مطلق همونقدر که به خدا و معاد یقین دارم

بهت میگم هرکسی ظلمی کرده باشه قطعا جوابش رو میده شده حتی یک ثانیه قبل از مرگش 

برات بهترینها رو ارزومندم عزیزم

اینو بدون تنها نیستی و خیلی از ادمها تو زندگیشون تجربه دیدن ظلم و نامردی رو داشتند صبور باش و به خدا توکل کن

نه هر کسی باید حق خودشو بگیره

من همینکه خودمو نجات دادم شاهکار کردم، بقیش واقعا با خداست نه من، انقدر که بعد از اینهمه مدت هنوز نمیتونم ببخشم و یادم میاد گریه میکنم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
طبق تجربه ای که تو زندگیم دارماینو با یقین مطلق همونقدر که به خدا و معاد یقین دارمبهت میگم هرکسی ظلم ...

امیدوارم از جنس دردی که به من روا کردن نصیبشون بشه، اون روزایی که انقدر دلم توی غربت شکستن، چجوری انقدر راحت دارن زندگی میکنن؟؟

گاهی همین که ندارنت دیگه ،خودش بزرگترین تنبیه و عذاب برا طرف مقابل تلقی میشه.

حتما که نباید اتفاقی براشون بیوفته.

البته از رفتارای خودت و اشتباهات تو نمیدونم و سهم تو در این اتفاقات خبر ندارم.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
سلام مشکلش چی بود نمیشد حل بشه

خودپرست بودن نمیشد باهاشون زندگی کرد، باباش علنا توی روی من بهم گفت تو دختر خرابی هستی وگرنه ما می‌خواستیم خودمون سنتی براش زن بگیریم اونم مثل بز فقط نگاه کرد و دفاع نکرد، شدیدا با روح و روان آدم با عذاب وجدان دادن بازی میکردن، ادای بی پولی درمیاوردن تا از زیر بار مسئولیت کنار برن و.. پسرشون خیلی قهر میکرد

امیدوارم از جنس دردی که به من روا کردن نصیبشون بشه، اون روزایی که انقدر دلم توی غربت شکستن، چجوری ان ...

فقط خواهش میکنم نفرین نکن

واگذارشون کن به خدا و بگذر

مطمین باش خدا کار خودش رو خوب بلده

نفرین کردن کلی انرژی منفی بهت برمیگردونه

من به حدی تو زندگی دلم شکسته اگر تعریف کنم همه برام اشک میریزند

اما هرگز نفرین نکردم

فقط واگذار کردم به خدا و گذشتم

خیلیاشون به وضوح دیدم چطور صدها برابر ظلمی که کردند تاوان دادند

قلب و روح ادمی ارزشش خیلی بیشتر از اینه که انباشته از سیاهی و کینه باشه

فقط خواهش میکنم نفرین نکنواگذارشون کن به خدا و بگذرمطمین باش خدا کار خودش رو خوب بلدهنفرین کردن کلی ...

آخه نمیدونی من چقدر توی هرروزم یاد حرفا و بی مهریاشون میفتم پر از بغض میشم، من غریب بودم انقدر اذیتم کردن خدا ازشون نگذره 

خودپرست بودن نمیشد باهاشون زندگی کرد، باباش علنا توی روی من بهم گفت تو دختر خرابی هستی وگرنه ما می‌خ ...

صداقت و یکرنگی اساس رابطه انسانها هست اینکه پدرش چنین حرفی بشما زده مطمین باش تاوانشو پس میده خیلی ناراحت شدم خدا به داد شما برسه 

ولی بهترین انتقامی که میتونی ازشون بگیری اینه که فراموششون کنی و شاد و خرم و رو به موفقیت و با توکل به خداوند جبران کننده زندگی جدیدی شروع کنی 

خوشبختی تو منوط به اون آدمهای بی عاطفه نبوده و نیست 

صداقت و یکرنگی اساس رابطه انسانها هست اینکه پدرش چنین حرفی بشما زده مطمین باش تاوانشو پس میده خیلی ن ...

من هربار یادم میاد بهم اینو گفت گریه میکنم بااینکه پسر خودش جلو اومده بود برای من، بخدا تلاش میکنم یادم بره نمیتونم 💔