2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میایین یه مشورت بدین

174 بازدید | 39 پست

خونه پدرشوهر دعوتیم پاگشای فامیل شوهر

منم چون میدونم قبلا حرفش بوده که اینو برای شوهرم بگیرن دام نمیخواد برم بحثمون شد چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به تو داره مگه پسری ک بره خواستگاری یکی دیگه اون نفر رو نباید اصلا ببینه؟  نکنه می‌تر ...

نه خواستگاری هم نرفته حرفش بوده

نمیدونم اصلا حوصله ندارم برم اونجا حس میکنم جو برام سنگینه بهم بی احترامی هم کرد

بنطرم برو و اصلا حساسیت جلوی شوهرت نشون نده.که اگه چیزی هم نبوده الان حساس بشه

بهش گفتم اگه پاگشای فامیل من بود که منو میخواسته تو میومدی من حتی عروسی هم نمیخواستم بیام ولی اومدم اینو گفتم عصبانی شد 

حتی خواستگاری هم نرفته و تو انقد حسودیت میشه؟ 

اخه مامانش واضح گفت میگفتن اینو بگیرین براش از اون موقع حساس شدم همش تقصیر مامانشه حرفی که نباید بزنه رو میزنه

اخه مامانش واضح گفت میگفتن اینو بگیرین براش از اون موقع حساس شدم همش تقصیر مامانشه حرفی که نباید بزن ...

خب مامانش بگه

شما زنها همیشه خوتون علیه خودتون اقدام میکنین

چه ربطی داره ،قبلا حرفش بوده تموم شده رفته حالا چرا نری میترسی 

چون عروسی و برنامه ها دیگه هی گفتم نمیام و نمیریم یکاری کرد که رفتیم با سیاست کار خودشو پیشبرد اصلا براش مهم نی به من خوش بگذره اونجا

اخه مامانش واضح گفت میگفتن اینو بگیرین براش از اون موقع حساس شدم همش تقصیر مامانشه حرفی که نباید بزن ...

😁مادر شوهرا همینن دیگ

☹ی بارم متدرشوهر من گفت وقتی اومدیم خواستگاریت هنوز کسی نمیدونسته مادر فلان دوستت بهم گفته دختر منم هس اگه میخای برا پسرت زن بگیری

😁منم دو دقیقه بعدش گفتم دیروز یکی زنگ زده بود خونمون دیگ مامانم گفت ازدواج کرده

🤐مادرشوهرم دیگ هیچی نگفت

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️