2821
2789
عنوان

زایمان زودرس دوقلو در هفته ۲۲

| مشاهده متن کامل بحث + 4014 بازدید | 60 پست
چجوری این تیکربارداری بردارم میبینمش روانم بهم میریزه

قسمت پروفایل من 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
نمیدونم ی هفته قبلش سرماخوردم تب کردم ی حالت خون ابه خارج شد ازم رفتم بیمارستان ی تست کیسه اب نگرفتن ...

منم خیلی ناراحت شدم خدا صبرت بده. شاید بخاطر زیاد سرفه کردی یا تب داشتی اینجور شده .خدا کمکت کنه 😢😢

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان نی نی ها تو دلت هستن؟

بعضیا بچشون 24 هفتگی بدنیا میاد با گذاشتن دز دستگاه بعد چند ماه زنده میمونن 

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
منم چهارشنبه بچمو سقط کردم توخونه خیلی سختمه .برا باردوم .درکت میکنم خدابراکسی نخواد😔

منم ۵روز پیش سقط کردم بچم پسر بود 😭بعد ۴سال ،حالا خداکنه زود باردار بشیم ک یادمون بره

منم دو هفته پیش سقط کردم درد نبودنش تا مغز استخوانم احساس میشه 😞

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

عزيز دلم😔

انشالله تن خودتو همسرتون سالم باشه و خدا بهت انرژى و صبر بده

خيلى ناراحت شدم

ياد خواهرم افتادم اونم دوقلوشو از دست داد ولى الان خدا بهش دو تا پسر سالم داده

خدا براى شما هم جبران ميكنه انشالله

از خدا فقط صبر میخوام برا هممون

العی من بمیرم برای دلت خواهر😢

از ته قلبم میفهممت.درست ۲۳ آبان پارسال بود منم تو ۲۰ هفته بخاطر هماتوم درد زایمانم گرفت و بچمو از دست دادم

تو خاطرات بارداریم نوشتم دوست داشتی بخون خیلی سخت بود

بعد ۱ سال که گذشته هنوز سونوهاشو میبینم و گریه میکنم.من چون طبیعی زایمان کردم به دنیا اومدنشو دیدم و حتی دیدم چندثانیه زنده بود بعد تموم کرد

بعد ۱ سال هر شب هنوز کابوسشو میبینم که جلو چشمم جون میده😢😢😢😭😭😭

خدا به دلت صبر بده میفهممت😔

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
2825
2823
2791
2779
2792