2777
2789
عنوان

کسایی ک با شیاف واژینال سقط کردن

52081 بازدید | 17 پست

خانوما دیشب من 3تا گذاشتم با دستگاه بعداز دوساعت درد خیلی شدیدی گرفتم و از درد رفتم دستشویی  و ی لخته باخونریزی کم اومد  و همون لخته اومد دردم ارومترشد حالا باز رفتم الان دستشویی یکی از قرصا با ی لخته اومد بیرون ازدیشب چرا اب نشده بود الان با2تاشیاف 8هفته کامل دفع میشه ؟؟کسی تجربه داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با قرص واژینال سقط کردم تو بیمارستان برام دوتا گذاشتن دردام کم کم شروع شد بعد شدید شد حدودا 4ساعت طول کشید کلا. بعدش که رفتم دستشویی دفع شد حدودا اندازه کف دست بود ولی متاسفانه یه تکه یه سانتی موتد که بخاطرهمون کورتاژ شدم

10 هفته ولی رشدش تو 8هفته متوقف شده بود چون قلبش تشکیل نشده بود

الهی خدا یه نی نی سالم بهتون بده ، منم خیلی نگرانم هفته ۱۴ هستم، آزمایش cell free دادم، ولی متاسفانه یکی از موارد که مربوط به کروموزومها میشده با ریسک بالاست، حالا احتمالا باید آمنیوسنتز انجام بدم، برای این پرسیدم که میخواستم ببینم توی هفته های بالاتر هم با دارو سقط میشه یا با کورتاژ فقط

... و من به تو ایمان دارم...