الان استوری خواهر زادشو دیدم ک عگس بود بله برونش بود نوشته بود خوشبخت شید نامزد کرده باورم نمیشه چجوری در عرض کمتر از یک ماهو نیم چجوری مثلا واسم میمرد اسم دخترم هم اسمه منه حالم بده باورم نمیشه نفسم بالا نمیاد چیکارکنم
عزیز من خودتو برای کسی که ارزش نداره اذیت نکن،همه مردها اینجوری نیستن،دلت رو پر از کینه نکن،تا راه ورود عشق واقعی باز باشه،مطمئن باش یه روزی از ته دل یکی عاشقت میشه،و این روزها فقط میشه یه خاطره.زندگی پره از اتفاقات شیرین و تلخ
عزیز من خودتو برای کسی که ارزش نداره اذیت نکن،همه مردها اینجوری نیستن،دلت رو پر از کینه نکن،تا راه و ...
اخه دردم اینه ک هیچ کسو ب دلم راه نمیدادم بعد از شکست زندگیم این اومد تو زندگیم ول کنم نبود میمرد برام بخدا فقط ده بار خود زنی گروه بود بیمارستانی شده بود چجوری میتونه
اخه دردم اینه ک هیچ کسو ب دلم راه نمیدادم بعد از شکست زندگیم این اومد تو زندگیم ول کنم نبود میمرد بر ...
خوب عزیز من کسی که خود زنی کنه مطمئن باش از نظر روحی ثبات نداره،،تا کسی خودشو دوست نداشته باشه و برات روح و تن خودش احترام گذاره چطور برای دیگری ارزش میذاره
خوبه همیشه پسش میزدم میگفتم نمیخام خودش خودشو میکشت ک نمیتونم بدون تو وای باورم نمیشه از اون همه دوست داشتن یهو دست گشید ب این سرعت بابا زن میگرفت خودم بهش میگفتم برو بگیر ولی اخه ب این سرعت
عزیزم چی فک کردی مردا همشون همینن باز خداروشکر کن ازدواج نکردین والا بعد ازدواج خیانت که بدتره... ه ...
الان ک فکر میکنم خوب میکردم همیشه ی جوری رفتار میکردم ک اعتماد ب نفسش پایین بیاد خودم آدمش کردم از قیافه کار کردن هر چیزی خوب میکردم ک هیچ وقت اون جوری ک باید آدم حسابش نمیکردم
ولش،کن بابا سیفون رو بکش پاشو بیا از،این توهمات بیرون با مردا باید مثه خودشون رفتار کرد خیانت در مقا ...
خیانت نکرده بود بهم ولی از من شیطنت دیده بود من خودم دختریم ک اصلا دل نمیدم ولی این انقد خودشو بهم چسبوند ی کارایی واسم میکرد ک وابسته شدم ولی هیچ وقت محبت زبونی بهش مث دخترای دیگه نکردم وابسته کاداش بودم حضورش