2777
2789
عنوان

بچه هازندگیامون خیلی بیخودشده نه؟

669 بازدید | 49 پست

کودک همسری دخترا وچهارده سالگی حامله شدناشون بچه های بی هدف به دنیااومده مردایی که باوجودزنای جوون و مهربون وزیباشون با ده نفر دیگه لاس میزنن وکلی دلیل مسخره واسه توجیح کارشون دارن ،بچه هایی که پدرمادرارو ول میکنن میرن مادرشوهرایی که تازه عروس هارو از زندگی ناامید میکنن وبهترین روزاشونو تلخ میکنن  پدرایی که همیشه پیش بچه هاو زنشون سرشون از شرمندگی پایینه و.........زندکیمون خلاصه شده در این چیزهای مزخرف 

المیرا مستوفی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از مادرشوهرا ای خداااا😞

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

واقعا اره

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

كودك همسري موافقم و اين ناهنجاري داره ترويج پيدا ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دلم میخواد بمیرم چرا اینجوری شد اخه 

چرا داریم نابود میشیم خدا اون بالا فقط نگاه داره میکنه چرا کاری نمیکنه پس؟؟؟

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔