2777
2789

من دوتا بچه دارم 

هردو ۱ جنس هستن

۴ساله

۱ساله

بزرگی را میپرسته ولی اصلا کوچیکی را نمتونه ببینه و بعد به دنیا امدنش خیلی عوض شده اخلاقش باهام

خودم شنیدم به دوستش میگفت ۱بار بزرگی چون شبیه خودمونه میخوامش ولی کوچکی به ما نرفته و تو دلم نیست

میدونم این ۱دلیلشه

خیلی در عذابم با این رفتاراش

بین بچه هام اختلاف ایجاد میشه

بزرگی اصلا با کوچیکی کنار نمیاد و همه چیو واسه خودش میخواد و از بس اونا لوسش کردن غلدر و مغروره

من بچه هامو واقعا جفتشون دوست دارم.قلبم داره اتیش میگیره 

چه کنم

واسه تنهاییام و دلتنگیام اینجام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترن یا پسر؟

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

خونش نرو باهاشون رفت و آمدتو کم کن

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜