امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول خانواده بعد سطح سواد و شغل ثابت با درآمد خوب. اینکه طرفم مهربون باشه و خوش قلب و بتونم بهش تکیه کنم
و قد شوهرمم مهم بود برام
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من ملاکم همیشه به همه میگم پوله اما دروغ میگم چون اگه میخواستم به خاطر پول ازدواج کنم سالها پیش ازدواج کرده بودم. ملاک من علاقه است، کسی که فکر کنم شبیه منه، میتونم پیشش خودم باشم، عاشقانه دوسش داشته باشم.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین