2777
2789
عنوان

میشه من و راهنمایی کنید؟

71 بازدید | 13 پست

من یه پسر 6 ساله دارم دیروز بردمش دکتر، دکتر بهم گفت 7 کیلو اضافه وزن داره که باید کم کنه نمیدونم چطوری باید رژیمش بدم عاشق بستنی هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دکتر تغذیه هم ببرم بچه ست بنطرتون می تونه رعایت کنه؟ آخه خیلی شکمو هستش    

اره بابا 

بعدش بستنی رژیمی بهش بده 

درضمن تو خونه خودتون نیارید خوراکی های بیرونی و مثل بستنی چیپس و پفک و کلا قطع کنید 

درضمن راهنمایی میده چطوری بهش غذا بدین ک بچه مجبور باشه بخوره 

در یخچال هم ازین قفل ها بزن نتونه باز کنه 

اما میوه دم دستش بذار 

عادت کرده به خوردن باید عادتش بره 

حواسشو پرت کن به نقاشی ...بازیهای خونگی...درضمن سعی کن بفرستی فوتبال ی چیزی ک تحرکش بیشتر بشه

I'd walk straight through the bullet😏
اره بابا  بعدش بستنی رژیمی بهش بده  درضمن تو خونه خودتون نیارید خوراکی های بیرونی و مثل ...

اصلا اهل چیپس و پفک نیست فقط بستنی و شیر و کیک خیلی دوست داره و میخوره اما حرف شما درسته باید بفرستم باشگاه که حداقل تحرکش بره بالا

اصلا اهل چیپس و پفک نیست فقط بستنی و شیر و کیک خیلی دوست داره و میخوره اما حرف شما درسته باید بفرستم ...

انشالله چون بچست زود ازبین میره فوتبال عالیه واسش 

ورزش تکواندو با کاراته سعی کن بفرستی میزنه تو قد بچه 

اگر تبل خان بره باشگاه    بلد نیستم عکسشو بذارم وگرنه برات میزاشتم ببینی خیلی چاق بنطر میا ...

ظاهرش زیاد مهم نیست اما ۷کیلو چون اضافه داره باید اون کم بشه 

چرا دوس نداره فوتبال و اکثر پسرا دوس دارن 

لباس یه دست میپوشه اونوقت بهش چن تا فوتبال و اینجور چیزا نشون بده سر ذوق میوفته 

امیدوارم بره با لباس ازش عکس بگیری یه روز بذاری توسایت😍

ظاهرش زیاد مهم نیست اما ۷کیلو چون اضافه داره باید اون کم بشه  چرا دوس نداره فوتبال و اکثر پسرا ...

ممنونم گلم کلا یخورده ترسو هم هست همش بیخودی استرس داره کلا جاهای جدید رو راحت قبول نمی کنه