2777
2789
عنوان

میخوام شکایت کنم

398 بازدید | 13 پست

سلام ماه دو ماه پیش ماشین لباسشویی الجی خریدم متاسفانه متوجه شدم تقلبی هست شش میلیون و نهصد هزار تومن پول دادیم اما لباسشویی ما خراب در اومده میخوام برم شکایت کنم چون اون آقایی که ارش ماشین لباسشویی خرید م همسایه ماست. گفت من برای شما یه ماشین لباسشویی میخرم هفت میلیون نقدی پول دادیم اما لباسشویی سه میلونی فیک شده برامون اورده تازه فهمیدیم‌که این الجی نیست و فیک شده و تقلبی است . باید کجا برم شکایت کنم خیلی عصابی هستم . 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیک شده یعنی لباسشویی دیگه ای بوده مارک شو عوض کردن برچسب الجی چسبوندن به اسم الجی با قیمت بالاتر فروختن 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

از بانه واسه ما گرفته بود بدون ضمانت نامه بدون فاکتور ما هم گفتیم همسایه چند ساله ماست واسه خیلی ها اورده بهش اعتماد کردیم 

انقدر عصبا نی ام که فقط میخوام برم‌ ازش شکایت کنم اما نمیدونم کجا برم

انقدر عصبا نی ام که فقط میخوام برم‌ ازش شکایت کنم اما نمیدونم کجا برم

آخه ما خودم نرفتیم از بانه بخریم ما به همسایه ی خودمون اعتماد کردیم گفت که یه لباسشویی اصل الجی برای ما میاره، اما رفت تقلبی واسه ما اورد

وسائل بانه ای هم بگیر نگیر داره دیگه، واسه همین بدون ضمانتنامه میفروشن

از من به شما نصیحت هیچ وقت با واسطه خرید نکنید خودتون برین تحقیق کنید بررسی کنید بعد بخرید 

از بانه الجی هفت مگه تو بازار چنده؟

نه عزیزم ما از بانه نخریدیم پول دادیم به همسایه مون گفتیم یه الجی اصل ماسه ما بخره اما اون سر ما رو کلاه گذاشت رفته از بانه لباسشویی سه میلیونی تقلبی خریده بقیه پول رو به جیب خودش زده منم از این حرص می خورم میخوام برم ازش شکایت کنم