2777
2789
عنوان

کی با امپول hcgباردار شده ؟

88 بازدید | 9 پست

من ۲۹ سالمه . تنبلی تخمدان دارم . برا بچه دوم در حال اقدامم . شنبه دوتا امپول زدم برا ازاد سازط فولیم ۱۸ بود؟ 

کسی هست با یه بار تزریق باردار شدا باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تزریق کردم اولین باره این ماه. 17 روزه. هنو پری نشدم. 

ولی خیلی امید ندارم چون فولیم 14 بود. و  کلا فقط با قرص پری میشدم. اندومترمم روز 13 نازک بود. بازم هر چی خدا بخواد ولی اگه نیستم پری زود بیاد اعصابم خش خشیه

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
منم تزریق کردم اولین باره این ماه. 17 روزه. هنو پری نشدم.  ولی خیلی امید ندارم چون فولیم 14 بو ...

انشالله که باردار باشی . دکتر به من گفت احتمال بارداریت بالاس . اگه نشم خیلی میخوره تو ذوقم . منم با دارو پریود می شم

انشالله که باردار باشی . دکتر به من گفت احتمال بارداریت بالاس . اگه نشم خیلی میخوره تو ذوقم . منم با ...

من متاسفانه اون موقع علیرغم همه درد و مرضا😑 پری شدم. دور دومه مصرف میکنم الان و 13 سیکلمه. اما دکتر دفعه پیش گفت دو دوره بخور و آمپول نداده. الان زیر دلم درد میکنه. دردش کاملا واضح و تیر کشنده است. امیدوارم هر چی هست آزاد شه 

من متاسفانه اون موقع علیرغم همه درد و مرضا😑 پری شدم. دور دومه مصرف میکنم الان و 13 سیکلمه. اما دکتر ...

انشالله . منن ماه پیش پریود شدم البته درست ۶ روز بعد از تزریق امپول ازاد سازی 

حالا دکتر این ماه بازم دارو داد که همراه امپول بخورم که اگه گرفت محکم بمونه تو رحم 

انشالله . منن ماه پیش پریود شدم البته درست ۶ روز بعد از تزریق امپول ازاد سازی  حالا دکتر این م ...

انشاا.. این ماه نتیجه بگیرید من الان بیست سیکلم و کم کم داره علائم قاعدگی که هر ماه هست میاد سراغم. فک کنم چون دیواره رحمم نازک بود دکتر پروژسترونم رو قطع کرد. و اچ سی جی هم حتما فعلا امتحانی نداده ببینه خود تخمک آزاد میشه یا نه. 

انشاا.. این ماه نتیجه بگیرید من الان بیست سیکلم و کم کم داره علائم قاعدگی که هر ماه هست میاد سراغم. ...

دکتر برای من قرص استرادیول والرات هم نوشته برای ضخامت اندرو متر شبی یه دونه از سوم سیکل خوردم . العان فقط تخمدان راستم تیر می کشه