الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تزریق کردم اولین باره این ماه. 17 روزه. هنو پری نشدم.
ولی خیلی امید ندارم چون فولیم 14 بود. و کلا فقط با قرص پری میشدم. اندومترمم روز 13 نازک بود. بازم هر چی خدا بخواد ولی اگه نیستم پری زود بیاد اعصابم خش خشیه
انشالله که باردار باشی . دکتر به من گفت احتمال بارداریت بالاس . اگه نشم خیلی میخوره تو ذوقم . منم با ...
من متاسفانه اون موقع علیرغم همه درد و مرضا😑 پری شدم. دور دومه مصرف میکنم الان و 13 سیکلمه. اما دکتر دفعه پیش گفت دو دوره بخور و آمپول نداده. الان زیر دلم درد میکنه. دردش کاملا واضح و تیر کشنده است. امیدوارم هر چی هست آزاد شه
انشالله . منن ماه پیش پریود شدم البته درست ۶ روز بعد از تزریق امپول ازاد سازی حالا دکتر این م ...
انشاا.. این ماه نتیجه بگیرید من الان بیست سیکلم و کم کم داره علائم قاعدگی که هر ماه هست میاد سراغم. فک کنم چون دیواره رحمم نازک بود دکتر پروژسترونم رو قطع کرد. و اچ سی جی هم حتما فعلا امتحانی نداده ببینه خود تخمک آزاد میشه یا نه.