2777
2789
عنوان

راهی برای چاقی

124 بازدید | 16 پست

خانما کسی راه حلی برای چاق شدن بلده که عوارض وبازگشت نداشته باشه توروخدا حقیقت بگین وتبلیغ نکین یا الکی  معرفی نکنین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بیا تو چالش چاقی الان لینکشو میدم بهت ما اونجا بهم انگیزه میدیم

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدووزنت چنده

من ۴۳وزن قد ۱۵۸

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
اشتهاتون چطوره

قبل خوب بود وبازم چاق نشدم ولی الان بد شده  

ارده شیره ده روزه نتیجشومیبینی

چجوری خوردی چند بار تو روز و با چی خوردیش من متاسفانه با ارده جوش میزنم ولی بازم تپضیح بدین عزیزم 

چجوری خوردی چند بار تو روز و با چی خوردیش من متاسفانه با ارده جوش میزنم ولی بازم تپضیح بدین عزیزم&nb ...

درطول روز به اندازه ۵ لقمه شیره باخرما

صبحونه ارده وشیره با فاصله دو ساعتی 

انجیرروزی۷دونه بادام۱۱دونه

اگه جوش میزنیدیاطبعتون گرمه کبدچرب 

درطول روز به اندازه ۵ لقمه شیره باخرما صبحونه ارده وشیره با فاصله دو ساعتی  انجیرروزی۷دونه با ...

متاسفانه من حوصلم نمیکشه سر نظم غذا بخورم وزودم جوش میزنم قرص بدون عوارض بلد نیس

متاسفانه من حوصلم نمیکشه سر نظم غذا بخورم وزودم جوش میزنم قرص بدون عوارض بلد نیس

گلم قرص هزار هست عوارض داره پنج انگشت همه عوارض دارن

بنظم نخورین امابخورین

طبعتون دم دمی مزاجه یعنی گاهی گرم گاهی سرد 

زرنگ هستین پوستتون گندگی روشن یاسفیددرجه دوم هست

زود عصبانی می شید برنامه ندارین ناامیدهستین

اینا همه برامزاج سودایعنی سردوخشک هست