2777
2789
عنوان

انگیزه میخوام برای لاغری

694 بازدید | 97 پست

میخواممممم پنج کیلو لاغر شممم😪😓دیگه خسته شدم هی از فردا فردا.عصرا گرسنم میشه.دیگه نمیدونم چیکار کنم.تا شب یلدا میخوام پنج کیلو رو کم کنم

چیکار کنممممم

ورزشم ۴۵دقیقه پیاده روی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای گفتییی. من باشگاه میرم و رعایت میکردم تو خوردن. ولی 3 روزه دقیقا شوید گشنم میشه و کلی خوردم تو این 3 روز. الان داشتم حرص میخوردم و خودمو فوش میدادم. ضعف دارم. ولی الان انقد عذاب وجدان گرفتم دیگه نمیخوام خودمو ول کنم. تو 2 ماه 3 کیلو کم کرده بودمااا. این 3 روز خرابش کردم

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

من سه هفته ای میشه شروع کردم کالری شماری رو غذام رو کم کردم ولی الان خود به خود دیگه زیاد میلم نمیکشه بخورم حلقه میزنم البته از این سه هفته میتونم بگم یه هفته و نیمشو زدم چون مریض شدم مهمونی رفتن و اومدن وقت نشد

از 70ونیم به 68 رسیدم یه سایزم از دور شکمم کم شده 

اگه بیشتر تلاش میکردم بیشتر میشد😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶