2777
2789
عنوان

بچه ها شما رفتارتون تو دانشگاه چطور هست‌یابوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23168 بازدید | 80 پست
همین ارتباط اجتماعی رو نمیتونم خوب برقرار کنم میتونی بیشتر توضیح بدی مخصوصا ارتباط با اقایون لطفا

ببین عزیزم طبیعیه آدم وقتی میخواد وارد یه محیط جدید بشه سخته

با آقایون به نظرم خیلی ریلکس و عادی حرف بزن ولی اصلا شوخی و خنده بهشون نکن چون پسرا بی جنبه تشریف دارن فکر میکنن خبریه 

ولی مغرور بازی هم در نیار من خودم ترم اول یه طوری اخم میکردم طرف جرئت نداشت نگاه کنه😂

ولی اشتباهه باید عادی باشی 

هم خوب داریم هم بد همین رفتار دوتا همکلاسی یعنی چطور باشه

مثلا در حد سلام و خدافظی و جواب دادن یکی درمیون سوالاشون درمورد درس و امتحان

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انقدر به رفتارات فکر نکن ، نه اینکه دقت نظر نداشته باشی ولی زیر ذره بین هم نذار. همونطور که ش ...

وااای عاشقتم حرف دلمو زدی

وسواس فکری نسبت به حرکات ورفتارم پیدا کردم

عذاب وجدان بی خودی میگیرم باصحبت کردن

صحبت خاصی هم نه ها در حد تاریخ امتحان

هی فکر میکنم درست گفتم فکر بد نکردع باشه کاش یه جملع دیگه میگفتم خلاصه داغووووونم

وااای عاشقتم حرف دلمو زدی وسواس فکری نسبت به حرکات ورفتارم پیدا کردم عذاب وجدان بی خودی میگیرم باص ...

برات مهم نباشه

مطمئن باش اکثر ادمای که بیشتر به رفتارای خودشون حساسن تا بقیه ، اون بقیه حتی به اون رفتارا فکرم نمیکنن...راحت بگیر

خیلی عالی بود دوستم ولی کلا رفتارم تا اقایون نشون داده خشکم خودم احساس خوبی ندارم نسبت به رفتارم ...

من لیسانس خیلی خشک بودم البته مانتوهام تنگ و کوتاه بود موهام بیرون بود اما بدون هیییچ آرایش.با هیچ پسری بیشتر از سلام حرف خاصی نداشتم. یادمه یه بار بارون بود یکی از همکلاسیا چتر گرفت رو سرم گفتم نمیخوام .تو ارشد یه کم بهتر شدم  یکی میگفت بیا یه چای بخوریم قبول میکردم. یا مثلا یکی درباره درس میپرسید مهربان جواب میدادم

ببین عزیزم طبیعیه آدم وقتی میخواد وارد یه محیط جدید بشه سخته با آقایون به نظرم خیلی ریلکس و عادی حر ...

خدا کنه بتونم خودممم که خسته شدم از این اخلاق گندم

بگو اخه مبخوان بخورنت

استرس میگیرم وقتی باهاشون حرف میزنم اصن جوری هستم که ازم سوالی نمیپرسن به غیر از چند نفر

طبیعیه هنوز ترم اولی بعدا عادی میشه 

منم اوایل همینجوربودم تا ترم دوم ک مجبور بودم کنفرانس بدم جلو کلی پسر و دختر ازاون ب بعد دیگه برام با دخترا فرقی ندارن زیاد صمیمی نیستم زیادم خشک نیستم باهاشون فقد در حد دوتا همکلاسی

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
من لیسانس خیلی خشک بودم البته مانتوهام تنگ و کوتاه بود موهام بیرون بود اما بدون هیییچ آرایش.با هیچ پ ...

من محجبه نیستم

ولی باز نیست تیپم

حتی فکر میکنن من خیلی خرخونشونم 😂😂😂

خیلی ممنونم از نظرت دوستم

طبیعیه هنوز ترم اولی بعدا عادی میشه  منم اوایل همینجوربودم تا ترم دوم ک مجبور بودم کنفرانس بدم ...

کاش منم بتونم عادی شم

وقتی میرم دانشگاه انگار یه وزنه رومه حس سنگینی دارم

خدا کنه بتونم خودممم که خسته شدم از این اخلاق گندم بگو اخه مبخوان بخورنت

همین دیگه وقتی میخوای حرف بزنی به خودت بگو مگه  میخوان بخورنم یا اتفاق بدی بیفته بدون ترس حرف بزن حتی اگر اشتباهی جواب یکی دادی ریلکس باش مگه چی میخواد بشه

اعتماد به نفس داشته باش و محکم حرف بزن 

برات مهم نباشه مطمئن باش اکثر ادمای که بیشتر به رفتارای خودشون حساسن تا بقیه ، اون بقیه حتی به اون ...

یکم سختع

خدا کنه بتونم

همش دارم فکر میکنم کسی از حرفم یا رفتارم سو برداشت نکنه

من محجبه نیستم ولی باز نیست تیپم حتی فکر میکنن من خیلی خرخونشونم 😂😂😂 خیلی ممنونم از نظرت دوستم

خواهش میکنم.فقط یه چیزی که خیلی شکل بدی داره اینه که بعضیا با صدای بلند با پسرا شوخی میکنن  که این کلاس نداره آدم های خوبی دورشون جمع نمیشن. البته مشخصه که اهلش نیستی. شوخی با صدای ملایم و لبخند قشنگ نرمال تره   

همین دیگه وقتی میخوای حرف بزنی به خودت بگو مگه  میخوان بخورنم یا اتفاق بدی بیفته بدون ترس حرف ب ...

اره بیشتر همین اعتماد به نفسه

باید با چند برخورد تمرین کنم 

ممنونم از نظر وراهنمایی وکمکت دوستم

منم مثل تو بودم خیلی خششششک  بعد عقدم فهمیدم یکی از بهترین پسرا دوسم داشت  خاک تو سرم خی ...

غصه نخور طرف همون گند دماغو دوست داشته 

اگر هم مدل دیگه ای بودی اون دوست نداشت

در هر صورت نتیجه ای نداشت