2777
2789

عروسمون خیلی آدم سلیته ایه ..ماجرا از اونجایی شروع میشه ک سر یه موضوع کوچیک با عروس بزرگمون دعواشون میشه ( من خودم ۳ساله ازدواج کردم و این موضوع هم تقریبا مال سه سال پیشه تا الان دوتا عروس داریم عروس اولمون خوبه ولی ما زیاد صمیمی نبودیم باهاش در عوض با این عروسمون بیشتر صمیمی بودیم ..اونم از این موضوع سواستفاده میکرد و پشت سرما پیش عرسمون حرف میزد و بد مارو میگفت ک مثلا دوسش نداریم یا بچشو دعوا کردیم و این حرفا)بعد از دعوا دیگه عروس اولمون میادخونه ما و همه ماجرارو تعریف میکنه 

به بی مقصدی خلق تک میزند..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا همه حرفایی ک توی این مدت بهش میگفتو بهمون زد همه ما شاخ دراوردیم از دروغایی ک گفته بود..روز بعدش سلیته خانوم میاد و اون ک نمیدونست همه دروغای قبلیشم لو رفته به روش خودش ماجرای دعوا رو میگه و مامانمم میگه من حرف هیچکدومتونو قبول ندارم داری دروغ میگی همه دروغایی ک به عروسمون گفتی رو بهم گفته و 

کجا سلیطه اس این که خیلی احمقه اخه کی میره با جاری درددل میکنه

الان بهت میگم ..بعد از اینگه مامانم بهش گفت و دوتا از حرفای دروغشم تو روش گفت  رنگش میپره  و عین دیونه ها میشه و میگفت حرفای منو فقط باید قبول ونید و بس

چون وقتی فهمید رنگش پرید عصبی شده بود.. اون لحظه منم خونه بابامینا بودم و توی جریان ...منم بهش گفتم ک ببین ما حرف هیچکدومتونو قبول نداریم و اصلا هردوتون دروغ میگید و درضمن این موضوع اصلا ربطی به ما نداره ک الان اومدید اینجا و این حرفا میزنی

وای خدا زن داداش منم ایجوره دو بهم زن دروغگو حسود سو استفاده گر چشم دیدن شادی کسی نداره 

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍
الان بهت میگم ..بعد از اینگه مامانم بهش گفت و دوتا از حرفای دروغشم تو روش گفت  رنگش میپره   ...

بابا به خدا احمقه ول کنین اون اگه عقل داشت نمیرفت طرح دوستی و همدستی با جاری ببنده حالا چه سه سال پیش چه حالا اخه جاری که دوست نمیشه بعدم هر دوشون را ول کنید خودشون تو سر وکله هم بزنن به شما چه

ما کلا خانواده آرومی هستیم و از این نظر زبانزدیم . .برای همین پدر و مادرم نمیزاشتن من حرف بزنم ک مثلا دعوا بالا نگیره و خودشونم فقط گوش میدادن ..خدا شاهده فقط من همین یک جمله رو گفتم..و بعدش مامانم بهم گفت زنگ بزن اون عروسم بیاد ک منم بلند گفتم الان رنگ میزنم و رودر رو حرفاتونو بزنید ..ک دوباره مثل دیونه ها شد ک اگه فلانی بیاد میکشمش .ولی نموندن و باداداشم رفتن زود