2777
2789

سلام خوبین بچه ها همه نظر بدن لطفا🙏کسی بوده که دورش بیست وهشت روزه باشه ولی پری نشه بی بی هم منفی باشه روز سی ام به بعد مثبت شه

آره احتمالا لقاح دیر بوده 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ۲۸پریودیمه که منفی بود میخواستم ببینم یعنی دیگه منتفیه یا احتمال بارداری هست؟؟

اها منظورت فهمیدم من دوستم بعد از 10 روز بیبی چکش مثبت شد قبلش هرچی میذاشت منفی بود انشاءالله برای شما هم بعد مثبت بشه

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️