2777
2789
عنوان

باردارا بیان😁😀😁😀😁

96 بازدید | 9 پست

بچه ها الان ۱۸ هفتمه و تازه پا گذاشتم تو ۵ماه😄

اما تو اوایل چهار ماهگی بچه رو بیشتر احساس میکردم مثل نبض بود

اما الان اصلا احساس نمیکنم😣

ب نظرتون طبیعیه 🙁اخه دلم تنگ شده واسش دیگه چرا تکون نمیخوره

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ١٨ هفته ٤ رو تموم ميكني ميري تو ٥

اهان منظورش اوایلشه!

من کامل گفتم

یعنی ۵ ماه کامل میشه ۲۱ هفته

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
اهان منظورش اوایلشه! من کامل گفتم یعنی ۵ ماه کامل میشه ۲۱ هفته

ن گلم گفتم تازه پا گذاشتم تو ۵ ماه😘

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
ن گلم گفتم تازه پا گذاشتم تو ۵ ماه😘

اهان من اشتباه متوجه شدم عزیزم

نگران حرکات نباش طبیعیه به زودی خوب حس میکنی و منظم و واضح میشه

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
اهان من اشتباه متوجه شدم عزیزم نگران حرکات نباش طبیعیه به زودی خوب حس میکنی و منظم و واضح میشه

خدا کنه .باور کن دلم تکون میخواد دیگه😃

خدا کنه .باور کن دلم تکون میخواد دیگه😃

اره منم خیییلی منتظر تکوناشم😊 هنوز حس نکردم 

اره منم خیییلی منتظر تکوناشم😊 هنوز حس نکردم 

اره بابا همه دلخوشیمون تو بارداری تکوناشه دیگه🙄