2777
2789
عنوان

چیکار کنیم ساده نباشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست

هر کس یه جوره منم ساده ام یه عده هم گرگ صفت ان سعی کن در مقابل اونا مثل خودشون باشی تا مثل من ضربه نخوری از بدجنسی شون 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چه ایرادی داره مگه سادگی؟؟

همین که میگی به کسی زود اعتماد نمیکنی یعنی اتفاقا دختر فهمیده ای هستی

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس یه جوره منم ساده ام یه عده هم گرگ صفت ان سعی کن در مقابل اونا مثل خودشون باشی تا مثل من ضربه ن ...

دقیقا..

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

خودت باش 

دنيا خيلي قشنگتره

ارامشت يه دنيا ميارزه

گرگ ها از درون ناارومن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

چهره که دسته خودت نیست بنظرم معصومیت چهره یه ویژگیه مثبته.

سعی کن با آدمای بیشتری معاشرت کنی اگه میتونی سرکار برو راحت اعتماد نکن ولی معاشرت با آدمای مختلف خیلی آدمو پخنته میکنه

ببین خیلی از کارات و برنامه هات ب کسی نگو حتی نزدیک ترین افراد خانواده خیلی با همه صمیمی نباش راز ...

خب همه اینارو رعایت میکنم اتفاقا 

اوناییک منو از دور میشناسن اتفاقا بخاطر درونگرا بودن و کم حرف بودنم بارها گفتن ادم مرموزی هستی اصلا حرف نمیزنی ولی وقتی یکم رابطم با کسی صمیمی تر میشه میفهمه سادگیمو

البته بیشتر تو مجازی بهم گفتن که ساده ای 

منم ساده ام اما باید با هر کسی مثل خودش رفتار کرد. باید یه کم سیاست به خرج داد با کسایی که واست کلاس میذارن یا از سادگیت سواستفاده میکنن. باید کم محلی کنی واسشون کلاس بذاری به وقتش اخم کنی تا حساب کار دستشون بیاد

عوضش دوستای خوب و خوش ذات زیاد داشته باش و تفریح برو باهاشون و از زندگیت لذت ببر. ذهنتم درگیر آدمای بیخود نکن نصلا