2777
2789

سلام 

من چندین سال درگیر جوش بودم و خیلی اذیت شدم کلی دکتر و قرص و کرم و .... هر چی بگین امتحان کردم ازمایشم دادم هیچ مشکل هورمونی یا مشکل خاصی نداشتم تا اینکه چن هفته پیش گیاه کاسنی رو گرفتم و هرروز صبح یه لیوان بزرگ ناشتا میخورم و تا ۲۰ دقیقه بعدش چیزی نمیخورم 

در کنار این چون صورتم به شدت چربه از شوینده و تونر هم استفاده میکنم و ژل الوورا کره ای هم گرفتم که خیلی موثر بود برام و همینطور ماسکای طبیعی مث رس و زغال

قرص یونی زینک و ویتامین e هم هر چن وقت ی بار مصرف میکنم 

الان خداروشکر صورتم خییلیبییی بهتر شده هم چربیش کمتر شده هم جوشام خیلی خوب شده 

البته اینم بگم من مزاجم شدیدا گرم بود واسه همین کاسنی برام تاثیر گذاشت اگه کسی سرد مزاجه شاید تاثیری نداشته باشه هر چن کاسنی پاک کننده کبد هم هست.

درضمن بهتره خود کاسنی رو به صورت دمنوش درست کنین عرقش زیاد تاثیری نداشت واسه من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 15 سال درگیر جوشم داغووووون شدم هر راهی بگی رفتم، علاوه بر صورتم بدنمم جوش میزنه... الان چند ...

از گرمی بدنته

و صفرات بالا رفته

مامانم طب اسلامی خونده.اینا رو پیشش یاد گرفتم

همین دیروز داشت دربارش صحبت میکرد

جوشونده کاسنی خیلی بدمزه نیست؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم 15 سال درگیر جوشم داغووووون شدم هر راهی بگی رفتم، علاوه بر صورتم بدنمم جوش میزنه... الان چند ...

بنظرم هر جوشی ی علتی داره یکی مال کبد یکی پوستش چربه یکی هورموناش یکی مراجش محالا بی دلیل ادم جوش بزنه 

من خودم ۱۰ سال درگیر جوشامم اونقدر خرج کردم واسه پوستم که حد نداره منم پشتم گاهی جوش میزنه 

در کل باید خیلی بگردید تا علتشو پیدا کنین علت ک پیدا بشه درمانش راححتر میشه

انشاله ک زودتر رفع بشه چون جوش خیلی مشکل بدیه🙁

از گرمی بدنته و صفرات بالا رفته مامانم طب اسلامی خونده.اینا رو پیشش یاد گرفتم همین دیروز داشت درب ...

باید چکار کنم😞😞 میشه راهنمایی کنی

روحیه ام اومده زیر صفر

اصلا روحیه ندارم حتی ارایش کنم با این که تازه عروسم

باید چکار کنم😞😞 میشه راهنمایی کنی روحیه ام اومده زیر صفر اصلا روحیه ندارم حتی ارایش کنم با این ک ...

من زیاد اطلاعی ندارم عزیزم

ولی تو اینترنت سرچ کن درباره به تعادل رسیدن رسیدن صفرا

یا خوراکی یا داروی صفرا بر

اگه بری دکترای طب اسلامی یا سنتی شاید بهتر بتونن کمکت کنن

روغن کمتر استفاده کن و روغن های گیاهی استفاده کن

من همیشه از روغن کنجد استفاده میکنم

روغن شحم گاوی هم خیلی خوبه

پماد ترتینوئین رو تا حالا امتحان کردی؟

خیلی تاثیرگذار هست

ولی پوست روخیلی خشک میکنه وحتما باید هرروز مرطوب کننده بزنی