سلام دوستان من ی پنجره یک متر و نیم با طول 2 و نیم تو پذیرایی دارم دلم میخواد پرده پانچ بزنم از جنس تور .به نظرتون بد نمیشه؟چون همه جا دیدم تور فقط پلیسه میزنن.به نظرتون نامرتب و پف کرده واینمیسته؟تورش گلدار و ترکه
عکس بده ... تو پزیرایی ساده بزن والانو با یه حریر زیر
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پنجره کوچیکه والان کنارش خو ب نمیشه میخوام کلا ساده باشه عرض پنجره یک و نیمه .شما جایی تور پانچ شده ...
تو ر خوب نمیشه
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
ببین عزیزم دور پنجره پذیراییت دیوار نداره منظورم اینه پرده بزرگتر بگیری که بقیش به دیوار بخوره بزرگ ...
چرا از دو طرف جا داره اتفاقا راستش میخوام فعلا سفید باشه فقط چون وسایلم ناقصه هم فرش باید بخرم و هم مبل واسه همین میگم سفید باشه فعلا تا مشخص بشه فرش و مبل چه رنگی میخرم. زنگ زدم به خیاط گفتم تور کنسل کنه پارچه حریر پانچ کنه .حریر سفید ساده .امیدوارم که خوب بشه