2777
2789
عنوان

نوزاد

108 بازدید | 9 پست

سلام من چهل هفته و سه روز زایمان کردم ک دخترم مدفون خورده بود و ریه ش عفونت کرده بودو ۱۳روز بستری بود و موقع مرخصی براش اکو قلب و بردمش گفت رگ قلبش سوراخ و مال همه بچه‌ت این طوریه و چهار ماهگی بسته میشه و سایزش۳و نیم میله تروخدا حالم خیلی بده دیگه دارم افسرده‌ی می‌گیرد 

کسی تجربه داره بگه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
من تجربه ندارم اما شنبدم بعضی نوزادها اینطور هستن و بعد خوب میشن

از کی شنیدی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد دیر زایمان کردی؟؟؟

دکترا میگفتن وقت زایمان نیس

تجربه ندارم اما حالا که دکتر اینطوری گفته انشاالله که حتما خوب میشه عزیزم غصه نخور توکلت به خدا باشه

دعا کن تروخدا

عزیزم نگران نباش دقیقا دختر منم همین مشکلو داشت 

دکتر گفت خوب میشه 

دوبار بردم اکو قلب 

من بیمارستان مفید و بیمارستان مدرس بردم 

دکترش گفت نسبت به سری اولی که اکو داده قلبش بسته شده و اما بازم برج 12باید ببرم برای چکاپ 

اصلا نگران نباش قلب دخترم صدای اضافه ام داشت 

الان فقط به خودتو و نی نی نازت برس و از روزات لذت ببر تا خدای نکرده با این فکرا و خیالا افسردگی نگیری

انشالله نی نی نازت همیشه سلامت باشه 

از خدا میخوام کسی با بچش امتحان نکنه

عزیزم نگران نباش دقیقا دختر منم همین مشکلو داشت  دکتر گفت خوب میشه  دوبار بردم اکو قلب&n ...

😭