2777
2789
عنوان

مادرا میشه لطفا راهنمایی کمین

155 بازدید | 18 پست

خانما  دخترم امروز خیلی گشنس مدام شیر میخورد و تا میخابید اگ تکون میخوردم بیدارمیشد و دوباره دنبال سینه می گشت یا دستشو میخورد باحودم گفتم شاید شیرم سیرش نمیکنه بهش یکم شیر خشک دادم الان عمیق خوابش برد دیگ بلند نشد این ینی شیرم سیرش نمیکرد؟چرا روزای قبل اینطور نبود شیرمم زیاده بل دست فشار میدم میپاشه اطراف 

کسی میدونه علتش چیه چیکار کنم شیرم سیرش کنه؟دخترم دوماهشه

خدایا شکرت تنهام نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شیرتو زیاد دوست نداره  یا نوزاد باید سینه مادرو بمکه ک شیر بیاد و وقتی زیر سینه باشه راحت ...

اخه میک میزنه و خوابش میبره اگ دوس نداش سینمو پس میزد اما نمی زنه شیرخشک با شیشه نمیدم با سرنگ میدم وقتی سینمو میگ میزنه با سرنگ از گوشه سینم شیر خشک میدم 

خدایا شکرت تنهام نزار
وای عزیزم پسر منم بعضی وقتا اینطوری میشد شیر خشک میدادم خوب بود الان خداروشکر چن وقته فقط شیر خودمو ...

چیز خاصی میخوری عزیزم؟

خدایا شکرت تنهام نزار

خوب اونوقت که سیر میشده شیرت زیاد بوده و چرب غذایی که خورده بودی هم حسابی بوده مث چلو گوشت اما الان احتمالا حاضری خوردی مثلا نون پنیر و خیار که نه چربه نه شیرافزاس

حالا گوش کن مالت بخور که شیرافزا باشه بادومم بخور که چرب بشه و کلی غذای دیگه که یا شیرافزاس یا پرچرب میکنه ماکارونی و سیب زمینی فوقلعاده شیرافزاس

دارو هم کپسول و قطره شیرافزا و رازیانه عالیند

عزیزم کلا شیر سینه ها جوریه که اولش آبکیه که آب بدن بچه تامین شه، آخراش غلیظتره، سینه رو عوض نکن، از همون یدونه شیر بده که سینه خالی شه، اگه نصفه نیمه بخوره یعنی فقط آب خورده

مخصوصا وقتایی که سینه خیلی پر میشه، بچه کوچولوئه، فکش زود خسته میشه و ول میکنه

خیلی پر که شد یکم از شیر رو بریز که هم خودت اذیت نشی، هم دخترت بتونه به مواد مغذی برسه و سیر شه

راهنمایی دوستان هم درسته،غذای مقوی بخور

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
خوب اونوقت که سیر میشده شیرت زیاد بوده و چرب غذایی که خورده بودی هم حسابی بوده مث چلو گوشت اما الان ...

چه جالب عزیزم نمیدونستم غذای چرب چرب میکنه شیرو ممنون گلم ❤❤❤

خدایا شکرت تنهام نزار
عزیزم کلا شیر سینه ها جوریه که اولش آبکیه که آب بدن بچه تامین شه، آخراش غلیظتره، سینه رو عوض نکن، از ...

نه گلم از یه سینه کامل میخوره یهو شروع مکنه نق زدن سینه رو ول میکنه فک میکنم شیرم تموم شده با دست فشار میدم ولی پره شیره ☹نمیدونم چش شده 

خدایا شکرت تنهام نزار