2777
2789
عنوان

نی نی یار جان دوکاربر دیگه دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 82 پست
قضیه ی اونی ک میره وسط دعوا جدا کنه بیشتر از طرفین کتک میخورس😂😂😂

دقیقا😭😭😭😭😭به زوووور اومدم

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که اسکرین شات گذاشتی برا من از آنلاینها نی نی یار کاربری منو ترکوند😭😭😭😭

این کاربری زاپاس بود باهاش اومدی😁😁😁

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
میشه تاپیک آخرمو بترکونین

سلام عزیزم
متاسفانه فرصت حذف کردن تاپیک رو ندارم لطفا لینک تاپیکی که میخواین حذف کنین رو توی تاپیک نی نی یار حذف تاپیک۲ بذارین در اسرع وقت رسیدگی میشه شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ و نیم تا ۴ و نیم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

سلام خوبین؟مشتاق دیدار😍😍😍

سلام ب روی ماهت دوست خوبم 😃

چقدر خوووشحال شدم  از کامنت تون ...❣️

شما خوبید ؟ انشاالله همیشه و همه جا خوش و سالم باشید🌹🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....