کیان۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 21 عنوان واکسن هجده ماهگی 128 بازدید | 4 پست سلام مادران عزیزهفته آینده برای پسرم باید واکسن ۱۸,ماهگی بزنم از حالا استرس دارم هر کی ی چیزی میگه ممکنه از تحربیاتون بگید،از باید و نبایدها؟! 1398/08/23 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queen_sophia عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2138 نگران نباش عزیزم روز اول فقط تب میکنه یکم روز دومم پاهاش ...روز سوم کاملا خوب میشه😘مرتب و سر ساعت استانینوفن بده ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5353 اگه تب داره یا سرما خورده نزنخواهر زاده ام هفته گذشته باید میزد ولی چون سرما خورده گذاشتن واسه ماه بعد مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5353 روی دو تا پا میزنن و تب میکنن مثله دوماهگیهمکارام اینارو گفتن مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
کیان۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 21 نگران نباش عزیزم روز اول فقط تب میکنه یکم روز دومم پاهاش ...روز سوم کاملا خوب میشه😘مرتب و سر ساعت ا ... مرسی از راهنمایی ت آخه پسر من سر همه واکسن هاش خیلی اذیت شد،انقدر بد تب میکنه که هربار بردمش بیمارستان که یوخ تنشنج نکنه😥