2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

128 بازدید | 4 پست

سلام مادران عزیز

هفته آینده برای پسرم باید واکسن ۱۸,ماهگی بزنم از حالا استرس دارم هر کی ی چیزی میگه ممکنه از تحربیاتون بگید،از باید و نبایدها؟!

نگران نباش عزیزم روز اول فقط تب میکنه یکم روز دومم پاهاش ...روز سوم کاملا خوب میشه😘مرتب و سر ساعت استانینوفن بده

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

اگه تب داره یا سرما خورده نزن

خواهر زاده ام هفته گذشته باید میزد ولی چون سرما خورده گذاشتن واسه ماه بعد

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی دو تا پا میزنن و تب میکنن مثله دوماهگی

همکارام اینارو گفتن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نگران نباش عزیزم روز اول فقط تب میکنه یکم روز دومم پاهاش ...روز سوم کاملا خوب میشه😘مرتب و سر ساعت ا ...

مرسی از راهنمایی ت آخه پسر من سر همه واکسن هاش خیلی اذیت شد،انقدر بد تب میکنه که هربار بردمش بیمارستان که یوخ تنشنج نکنه😥