2777
2789
عنوان

بچه هادبیاید بگم امشب چه اتفاقی افتاد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 48 پست

چقد بدم میاد از کسی که میری دیدنش و کلی تحویلش میگیری میشینه فقط گله و شکایت میکنه و از رفتنت پشیمونت میکنه خوب کردی با دعوا اومدی بیرون دیگه پاتو خومشون نذار

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم تند رفتی داییت بخاطر بیماریش حساس شده و خواسته واسه مادر خواهرش ناز کنه که کارش اشتباه بود بال ...

عزیزم مادر من تازه از سی سیو اومده .چه انتظاری داره وقتی خودش نیومده

نظرت چیه مقصر من بودم .بعد ۳ سال رفتیم با کلی خرید بهش سر بزنیم اونم بعد شام

من دوست ندارم مهمون تو خونم رو هرکی که باشه و هر تودلی باهاش دارم ناراحت کنم، به نظر من کار خوبی نکردن. احترام خودشون رو هم از بین بردن.

شما هم به میزبان بی احترامی کردین یکم، اون قسمت آخر صحبتتون گفتین اگه خودت گفتی هم نصیب خودت باشه.

کلا مخالف اینطور رفت و آمدم. نباشه حداقل یه حرمت بین فامیل هست.

البته ما یه مریض داشتیم که خونشون که رفتیم فقط میخاستیم فرار کنیم از خونشون.تازه کلی هم بدنمونو لرزوند.بعدش فهمیدیم خونریزی مغزی داشته و دکترا نفهمیده بودن.بعد از عمل و خوب شدنش که بهش گفته بودن اونشب فلان کار رو کردی گفته بود هیچی یادم نمیاد..

وقتی رفتی شهر خالی شد ، مگر تو چند نفر بودی سردار   

ببین ادم‌ک مریض میشه و خونه نشین توقعش از اطرافیان میره بالا حق دارن دست خودشونم نیس

کاش مدارا میکردی و‌با لحن خوب قانعشون میکردی 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

عزيزم من تازه فهميدم كه آدمها صبوري و إنسانيات طرف  رو جاي حماقت اون و زرنگي خودشون ميذارن و اينكه درستت تَر اينه كه كاش بهم ياد ميدادن جواب هاي رو با هوي بدم نه با ... ، به نظرم خوب كاري كردي ، به قولي نخوري ميخورنت البته بلانسبت شما

ببین ادم‌ک مریض میشه و خونه نشین توقعش از اطرافیان میره بالا حق دارن دست خودشونم نیس  کاش مدا ...

من از رفتار زنش بدم اومد داییم گفت مشکل نبود زنش یهو توپید به من