2777
2789
عنوان

اهدا کتاب به مدرسه دور افتاده

47 بازدید | 0 پست

مدیر یکی از مدارس در یکی از مناطق دور افتاده کشور عزیزمان هستم.

مدیر واموزگار دخترانی که زود کودکیشان از انها دزدیه میشود و می شوند مادران خموده و افسرده وکم سواد فردا در همین جا وهر وقت یکی از همکارانم درباره اینکه اینها زود ترک تحصیل خواهند کرد وازدواج میکنند و اینکه همکار عزیز دلسوزیت برای چیست ؟قلبم بیشاز پیش میشکند .نبود همه چیز اینجا احساس می شود علاوه بر ان کمبود کمبود ها در اینجا نبود کتاب از شما تقاضا میکنم پیام بنده رو در میان اهالی کافه کتاب بگذارید و با اهدای کتاب از هر کجای ایران به بنده در تجهیز یک کتابخانه در این دبستان یاری نمایید .

ادرس ما :خراسان شمالی شهرستان راز و جرگلان روستای یکه سعود پایین دبستان دخترانه ی مرضیه.

کد پستی951918327

دختران من در انتظار کتاب های اهدایی شما هستند

میتونید در ساعت اداری هم از طریق شماره تماس اداره اموزش وپرورش شهرستان راز وجرگلان اسم وفامیل بنده وشماره تماس رو استعلام کنید .05332623315 یا حتی میخواید به جای ادرس دبستان ما کتابها رو به ادرس اداره اموزش وپرورش شهرستان راز و جرگلان جهت رسیدن به مدرسه مرضیه ارسال کنید

پ ن : من صرفا کپی کننده من و ارجا دهنده این متن هستم .... .اگه کتابی بلا استفاده در منزل دارین که به گروه سنی دختران دبستان میخوره دریغ نکین دوستان مهربان من .... شبتون به خیر و نیکی ❤

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...