2777
2789

بچم تا صبح هزار بار بیذار میشه.. روزام که در ست نمیخوابه... اصن وقت استراحت و خواب ندارم...تازه اون یکی رو هم گذاشتم خونه مامانم یه هفته است ندیدمش... 

5 ماهشونه... 

شوهرم تو اون اتاق میخوابه من و بچه این اتاق... الان بچه رو دمر گذاشتمش هی سرشو جابجا میکنه... صبح ها مست خوابم و ساعت اوج خوابمه ولی دقیقا اون تایم بیداریشه و دیگه نمیتونم بخوابم حتی صبحانه هم نمیتونم بخورم 

تو این 6 ماه که از زایمانم گذشته هر دفعه از شوهرم خواستم ماساژم بده یا از زیرش در رفت یا با اکراه انجام داد و شل و ول و یه دستی و کوتاه... 😢 فک کنم دیگه نگم بهتزه خودمو سبک کردم... 

ولی واقعا احتیاج دارم... دارم میمیرم چیکار کنم تمام ماهیچه هام ساق و رون پام دستام کتفم درد میکنه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم برو بیرون ماساژ , کیفشو ببر 

الان میخوام یعنی شبا.. که بتونه خوابم ببره... چون باید تا بچه خوابه منم بخوابم ولی دقیقا از درد نمیتونم... کوفته است رون و ساق وکف پام... 

بعدم پول ندارم ساعتی 200 300 میگیرن

بگو وظیفته پاشو ..بعدش مگه بچه هارو از خونه بابات اوردی ک اتاقتو جدا کردی ک اون راحت بخوابه😑یکارهایی میکنین شماااااااهاااا حرص ادم درمیااااد...والا من دخترم سه ماهشه تو این سه ماه اگه خوابیدیم با شوهرم با هم بوده پا ب پای هم ن اون بره واسه خودش استراحت 

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

یه وقت ماساژ بگیر حتی شده نیم ساعت

منم بینهایت تنم درده و دلم ماساژ میخواد

گذاشتم هفته های اخر ایشالا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

آح گفتی منم شش ماهه از زایمانم‌میگذره ، هنوز بدنم ب فرم‌قبلی م برنگشته ، خیلی اذیتم ، بی خوابی و خستگی و بی غذایی و بی محلی های همسر و بی اعتنایی و حرص و ناراحتی و ....

جونی واسم نمونده ، 

منم همسرم که بیشتر شب ها شبکاره روزا هم میخوابه و دنبال کارای خودشه ، 

بگو وظیفته پاشو ..بعدش مگه بچه هارو از خونه بابات اوردی ک اتاقتو جدا کردی ک اون راحت بخوابه😑یکارهای ...

خوش به حالتون... نمیدونین سر همین چقدر تو این چند ماه بعد زایمان دعوا کردیم... سر کی بلند شه  و کی بخوابه کی چند بار بیدار شه... کمک مردن نکزدن.. 

اخر کارو به جایی رسوند که ازش نخوام... یعنی بهم فهموند کمک نمیکنه خودمو هم بکشم