2777
2789
دوستای گلم می خوام بدونم شما چطوری مرغ رو می پزید که خوشمزه می شه و چه چاشنی بهش می زنید من از پخت مرغم راضی نیستم اونی که می خوام نمیشه
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
من مرغم خوشمزه میشه البته چند نمونه درست میکنم
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ بهتره اولش تفت داده بشه یعنی کمی سرخ بشه بعد با پیاز داغ+ سیر+ کره+ زغفرون+ زنجبیل+نمک + آب کم بزاریم بپزه در آخر اگر دوست داشتیم کمی رب تفت داده شده + زعفرون اضافه کنیم من آلو هم آخرش میریزیم بدون شکر کمی ترش مزه میشه خیلیی دوست دارم
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!
یه نمونه پیاز و فلفل دلمه رو رنده کن و تو روغن تفت بده و بعد مرغ که من اکثرا از ساق مرغ استفاده میکنم و بعد از تفت دادن مرغ و اینکه خونابه اش از دست رفت نمک رو اضافه کن تا مرغ وا نره برعکس گوشت قرمز
بعد هل و دارچین و رردچوبه و فلفل قرمز رو اضافه کن
بعد رب و آب جوش رو مخلوط کن و اضافه کن زیاد آب نریز که شکل مرغت بد بشه
نیم ساعت آخر کره آب شده رو با زعفرون مایع قاطی کن و بهش اضافه کن
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
من اینجوریدرست می کنم مرغو نمک می زنم سرخ م یکنم

بعد ته قابلمه پیازو سیر حلقه می کنم مرغای سرخ کرده رو می چینم توش دوباره تو روغن زردچوبه با فلفل قرمز می ریزم به مرغ اظافه کرده یه استکان ابم می ریزم تمام
دنیا اونقدرها جدی نیست   
آب زیاد بریزی له میشه عزیزم
مرغ یخ زده رو چیکار می کنین؟؟؟؟

من همیشه عجله ای درست می کنم

مرغم از فریزر در میارم یخه

نمی شه که سرخش کرد

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

عزیزم چاشنی ها که سلیقه ایه چیزایی که دوستان گفتن خیلی خوبن. اما به نظر من در کنار چاشنی، رمز خوشمزگی در اینه که همونطور که گفتن اول خوب سرخ بشه، و دوم خیلی کم آب توش بریزی و زیرشو کاااملا کم کنی و اجازه بدی خودش آب بندازه. قابلمه اش هم بزرگ باشه که مرغ ها یه ردیف ته ظرف جا بشن و آب زیاد نخواد. مثلا من برای خودمون 4-3 تیکه مرغ می دارم و نصف استکان آب میریزم. وقتی جوش اومد تا ته کمش میکنم و 2-3 ساعت میذارم خوب بپزه. اگه قابلمه درش چفت باشه آبو تبخیر نمیکنه. تا آخر پخت 2-3 قاشق آب خیلی غلیظ تهش میمونه و مرغ حالت کبابی پیدا میکنه.
اگه به جای آب، آب ماست داشته باشی بریزی که محشر میشه..عااالی
برای مرغ یخ زده اول با پیاز و فلفلف دلمه و ادویه کاری و سیر و 1.5 لیوان آب بزارید حدود 1 ساعت بپزه. بعد از پخت اونو تو کره سرخ کنید و تو همون کره که مرغ و ازش خارج کردید پیاز داغ درست کنید و بهش رب بزنید و آب اضافی مرغ از پختن و توش بریزید و بعد از یه قل خوردن مرغ پخته شده و توش غلت بدید و 10 دقیقه بزارید تو اون مواد ریز ریز قل بخوره. عالی میشه
لبخند بزن😊