2777
2789

رنگ هاله ی سینه ام تغییر خاصی نکرده فقط کمی بزرگتر شده ولی الان چند روز هست مثل نقطه به صورت زیر پوستی در اومده

نقطه های قهوه ای خیلی تیره ریز روی هاله ی سینه ام در اومده . آیا برای شماها هم اول اینطوری شد بعد کل هاله تغییر رنگ داد یا نه یه دفعه کلش تغییر  رنگ داد و هی پررنگ تر شد ؟

به نظرتون برم دکتر ؟

چه خوش است انتظار تو ...

منم گاهی دارمشون در حد یک روز سریع هم میرن تاحالا بهشون فک نکردم. سوال منم هست اتفاقا

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من باردارم نیستم

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم
اگه بارداری که هستی طبیعیه...منم کل نوک نسینم به طرف بیرون پررر شده از دونه های قهوه ای... برای شما ...

واقعا ؟

پس طبیعی هست

اخه به دکتر خودم گفتم حای زحمت نداد به خودش یه نگاه بندازه . منم چون سینه ی راستم تومور دارم و بیشتر هم سینه راستم هست ترسیدم .

خدایا شکرت

چه خوش است انتظار تو ...
واقعا ؟ پس طبیعی هست اخه به دکتر خودم گفتم حای زحمت نداد به خودش یه نگاه بندازه . منم چون سینه ی ر ...

نترس تو بارداری هرجوری بشی طبیعیه😅واسه من یه طرف سینم از نوک سینه تا پایینش کلاااا خال خالی شدم...خالهای قهوه ای...ولی اونطرف هنوز زیاد خال خالی نشده😆

[QUOTE=112258188]البته من باردارم نیستم[/QUOTE باردار هم نیستی ولی دونه های قهوه ای در اومده ؟ دکتر ...

اره مثن یکی یا دوتا هستن که فقط یک روز درمیان و میرن

نترس تو بارداری هرجوری بشی طبیعیه😅واسه من یه طرف سینم از نوک سینه تا پایینش کلاااا خال خالی شدم...خ ...

دقیقا مثل من . ولی  من فقط هالهی شینه ام خالهای قهوه ای ریز در اورده . راست خیلی بیشتر از چپ در اورده .

چه خوش است انتظار تو ...