2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی خواهشا کسی میدونه چیزی بگه 😓 با ارضا شدن  اگه حامله هم باشی دیگه میافته ؟

نه جونم باارضاشدن جنین سقط نمیشه.خیالت تخت نگران نباش انشاالله که هیچی نیس چرا بیبی چک نمیزنی ببینی حامله ای یانه؟

چرا جریان چیه یعنی دوس نداشتی بارداربشی؟من متوجه نشدم

چرا میخوام باردار بشم ۲ هفته عقب انداختم فردا میخواستم برم ازمایش بدم امروز برعکس رابطه داشتم الان دیدم کمی خونی شدم ناراحت شدم اگه حامله بودم الان با اینکارم دیگه نگرفته دارم عادت میشم 

نه جونم باارضاشدن جنین سقط نمیشه.خیالت تخت نگران نباش انشاالله که هیچی نیس چرا بیبی چک نمیزنی ببینی ...

زدم هفته اول منفی بود باز گفتم ازمایش بدم اخه ماه پیش ازمایش دادم مثبت شد فرداش پریود شدم یه لخته مانند امد فک کنم افتاد اون موقعه رابطه نداشتم قبلش لکه داشتم .ینی خیالم راحت باشه اگه قرار باشه نی نی بشه با اینا نمیفته

زدم هفته اول منفی بود باز گفتم ازمایش بدم اخه ماه پیش ازمایش دادم مثبت شد فرداش پریود شدم یه لخته ما ...

آره باباخیالت تخت تاجایی که اطلاع دارم نزدیکی باعث سقط نمیشه مگردرمواردخیلی خاص که پزشک نزدیکی توماه های اول رو منع کرده باشه.وگرنه اگه انشاالله حامله باشی الان نی نی اندازه ی یدونه کنجده جاشم کاملا امنه هیچیش نمیشه