2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بی بی چک منو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباركه  لك بيني هم داشتين ؟؟ چند روز  حجمش و رنگش چجوري بود  منم از ٢١ سيكل لك دا ...

مرسی عزیزم. نه تا الان لکه بینی نداشتم. تقریبا نسبت به ماه های قبل (که همش فکر میکردم علایم بارداری دارمو اینا و آخرشم باردار نبودم) بدون علامت تر بودم. حالا اگه هفته بعد قطعی شد خبرشو میدم. شما الان روز چندی ؟ آزمایشم دادی ؟ بی بی چکت کی مثبت شد؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
من نه  من سه روزه لك دارم  ٢٩ موعدمه هفته پيش سه شنبه تخمكگذاري بود و اقدام  ب فا ...

به سلامتی. انشاالله دو سه روز دیگه بی بی اتم مثبت بشه خوش خبر باشی   

یه خانم مستقل و قوی 
والا نت رو زير و رو كردم لانه گزيني سه روز نميشه اخه  اگر فردا هم ادامه دار باشه يعني پري هست& ...

اگه سابقه اینهمه زود پری شدن رو نداشته باشی احتمالش زیاده که لانه گزینی و عوارض اون باشه. حالا فردا پس فردا یه بی بی هم بزن. 

یه خانم مستقل و قوی 
ایشالا که بارداری رو پیامم ریپلای کن جواب آزمایشت رو سیکلمون باهم یکی هست

سلام عزیزم. قرار بود جواب رو برات ریپلای کنم. 

من باردار بودم. تو چطور؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
سلام گلم علایمت چی بود

یه بار قبل موعدم پهلوم بد جوری تیر کشید. حدس زدم خبراییه. ولی علایم دیگه نداشتم به اون صورت. ماه های پیش کلی تهوع میگرفتم آخرشم خبری نبود. 

یه خانم مستقل و قوی 
بسلامتی گلم.  ببین من 25 مهر نزدیکی داشتم و اقدام کردم.  یادم رفته پریودیم کی بود ولی آب ...

بستگی داره دوره هات چند روزه باشه. یه بی بی چک بزن. اگه مثبت شد برو دکتر. بقیه آزمایش ها و بررسی هارو اون انجام میده. 

یه خانم مستقل و قوی