2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی

399 بازدید | 28 پست

من ماه سوم بارداری ام. دکترمم صیادی هست. ولی میگه من برای زایمان طبیعی نمیام. از الان دکترتو عوض کن. 

بین شاکر. جامعی. قاسمخانی کدومشون خوبن برای مراقبت دوران بارداری و زایمان طبیعی قبول میکنن؟ 

ینی میگه سزارینت میکنم؟

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. میگه مشکلی نداری که بخوای سزارین بشی. سزارین انتخابی هم نمیکنم. طبیعی هم باشی بالای سرت نمیام

چ دکتری .دکتر خوب ک زیاده برو جای دیکه دکتر مینو رباطی دکتر خیلی خوبیه

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
نه. میگه مشکلی نداری که بخوای سزارین بشی. سزارین انتخابی هم نمیکنم. طبیعی هم باشی بالای سرت نمیام

از صیادی راضی بودی؟میگن خییلی خوبه؟

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
شما از مینو رباطی راضی هستی؟ 

آره من زایمان نداشتم ولی هروقت میرم پیشش همه راضی خیلی خوش اخلاقه

از صیادی راضی بودی؟میگن خییلی خوبه؟

صیادی اگه مشکل داشته باشی و مجبور به iui یا ivf بشی خیلی خوبه. ولی من طبیعی باردار شدم. مطبش هم خیلی شلوغه هربار برم بیشتر از 4 ساعت معطلی داره. بعدم طبیعی قبول نمیکنه. 

صیادی اگه مشکل داشته باشی و مجبور به iui یا ivf بشی خیلی خوبه. ولی من طبیعی باردار شدم. مطبش هم خیلی ...

منم شنیدم خیلی داروهای گرونی تجویز میکنه...

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
ممنونم. نوبت دهیشون چجوریه؟ از چند روز قبل باید نوبت گرفت؟ مطبش شلوغه؟

روزانست نوبت دهیش باید ساعت ۱و۲۰دقه تقریبا درمطب باشی روکاغذاسم مینویسن ساعت ۲دربازمیشه منشی میاداگه دیر بری خیلیامیان جلوت.سعی کن ۱و۱ونیم اونجاباشی مطبش بستگی داره ولی مریض زیادداره. روزای زوج هم هستش شنبه دوشنبه چهارشنبه