2777
2789
عنوان

نظرسنجی شماره ی 1

304 بازدید | 21 پست

لایف استایل یا سبک زندگی

یکی از زیر مجموعه های مربوط به این حوزه که با سلامت روان مرتبط است، روش اتخاذ شده ی فرد در حل مشکلات مربوط به حوزه ی ذهن و روان است.

تعداد رای : 25
نظرسنجی
روانشناس (متخصص مربوطه)
6
24%
دارو با تجویز روانپزشک
1
4%
دارو، خود تجویزی
1
4%
هیچکدام (کار خاصی نمی کنم)
17
68%

گزینه ی پنج درددل در نی نی سایت 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایان نامه میخوای بدی ؟ منم روانشناسی خوندم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

دردل کردن با خدا و یک دوست مطمئن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پایان نامه میخوای بدی ؟ منم روانشناسی خوندم 

نه.

من که درسم تموم شده

یک دوستی گفت اینجا عضو شو، و به نکته ای اشاره کرد جالب توجه:

اکثرا از روانشناس دوری میکنن، و بیشتر به سمت دارو گرایش دارن

نه. من که درسم تموم شده یک دوستی گفت اینجا عضو شو، و به نکته ای اشاره کرد جالب توجه: اکثرا از روا ...

از نظرسنجیت معلومه هم بی سوادی  هم بیکار و هم دنبال بهانه برای عضو شدن بودی برای مرض جنسیت دنبال درمان باش نه با عضو شدن تو سایت خانم ها چیزی گیرت نمیاد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
از نظرسنجیت معلومه هم بی سوادی  هم بیکار و هم دنبال بهانه برای عضو شدن بودی برای مرض جنسیت دنبا ...

سلام مجدد

عکس پروفایل من، کارت ویزیت من است

شماره تلفن و آدرس کلینیک من هم در آن ذکر شده است

با ذخیره کردن شماره مبایل من، عکس تلگرام باز می شود

آدرس اینستاگرام من هم در کارت ویزیتم هست

من یک فرد مجهول الهویت در سایت نیستم

یک متخصصم، در حوزه ی سلامت روان

امیدوارم خدایی ناکرده حضور من، باعث سوء تفاهم نشود

با تشکر

از نظرسنجیت معلومه هم بی سوادی  هم بیکار و هم دنبال بهانه برای عضو شدن بودی برای مرض جنسیت دنبا ...

دوست گلم دو مدیریت قبلی سایت اقا بودن من به ایشون کاری ندارم ولی کاربران اقا مودب هم تو سایت کم نداشتیم و نداریم 🌹بخش فنی سایت هم یک بار تو اینستا نی نی سایت جشنی بود خیلی هاشون اقا بودن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه. من که درسم تموم شده یک دوستی گفت اینجا عضو شو، و به نکته ای اشاره کرد جالب توجه: اکثرا از روا ...

بسلامتی ان شاءالله موفق باشید 

دوستتون درست گفتن اکثر افراد میخوان سریع درمان بشن و اعتقادی به روانشناس و درمانهای رفتاری و روانکاوی و... ندارن ، درحالی که خیلی مشکلات اصلا نیازی به دارو ندارن یا با ترکیب روانکاوی و دارو درمان میشن. البته شما تجربه و تحصیلاتتون بیشتره ولی این موضوع صحت داره..

ضمنا کاربران این سایت خیلی دنبال موضوعات تخصصی نیستن از برخورد بعضیها دلگیر نشید.

بسلامتی ان شاءالله موفق باشید  دوستتون درست گفتن اکثر افراد میخوان سریع درمان بشن و اعتقادی به ...

دیگه من و شما به قولی همکاریم

و خودتونم خوب میدونین که روانشناس اگه بخواد دلخور بشه توی کارش، کلا باید این کارو ببوسه بزاره کنار     

دیگه من و شما به قولی همکاریم و خودتونم خوب میدونین که روانشناس اگه بخواد دلخور بشه توی کارش، کلا ب ...

اره دقیقا