2777
2789
عنوان

نظرسنجی شماره ی 1

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست
بعضی وقتا بیمار خودش با پای خودش نمیاد برای درمان ، اون وقت چی کار باید کرد چطوری کمکش کنیم؟!

خب قاعدتا باید فرد خودش قبول داشته باشه که مشکلی داره که باید درمان بشه

اگه قبول نداشت،

باید باهاش صحبت کرد، منطقی، نه تهاجمی و تحمیلی

نه با این هدف که قبول کنه مشکل داره،

با این هدف که ذهن هم نیاز داره هرازگاهی چک آپ بشه

خب قاعدتا باید فرد خودش قبول داشته باشه که مشکلی داره که باید درمان بشه اگه قبول نداشت، باید باهاش ...

خب باهاش صحبتم کردم میگه همین جوری خوبم دوست دارم بیمار باشم دلم نمی خواد درمان بشم 

ولی من دارم بیچاره میشم.

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باهاش صحبتم کردم میگه همین جوری خوبم دوست دارم بیمار باشم دلم نمی خواد درمان بشم  ولی من دا ...

نسبتش با شما چیه؟

همسر؟

میتونی یکار دیگه کنی، دو نفری باهم برین پیش روانشناس، اینجوری مشکل هم در همونجا مطرح میشه

و روانشناس هم بررسیش میکنه

نسبتش با شما چیه؟ همسر؟ میتونی یکار دیگه کنی، دو نفری باهم برین پیش روانشناس، اینجوری مشکل هم در ه ...

آره شوهرم بیماری روحی داره 

نمیاد دیگه می گه اینجوری از زندگیم بیشتر لذت می برم وقتی این لذت بی نهایت هست چرا درمان بشم 

میتونی اینجا بگی مشکلش چیه؟

نه فکر کنم بشه گفت واضح

فقط بگم پدرش خیلی بد اخلاق بوده و از بچگی بهش توهین می کرده و کتکش می زده 

وقتی 13 سالش بوده به خاطر کنجکاوی های زمان بلوغش با کمربند تنبیه میشه بعد جوری بوده بدنش می لرزه و یه درد همراه لذت حس می کنه از اون به بعد با دیدن پدرش یا کمربندش از جنسی تحریک میشده و دوست داشته بازم باباش بیاد و کتکش بزنه تا اون حس دوباره تکرارشه

نه فکر کنم بشه گفت واضح فقط بگم پدرش خیلی بد اخلاق بوده و از بچگی بهش توهین می کرده و کتکش می زده&n ...

متوجه شدم مشکلش چیه

عکس پروفایل من ، کارت ویزیتمه

شمارمم هست

یا به شمارمم که تلگرام و واتس آپ دارم پیام بده

یا همینجا درخواست دوستی بده، تا گفتگوی خصوصی داشته باشیم