2777
2789
اسم‌مستعارت رو زدی دخترک موقع ثبت نام....کاربریت نه ها....اسم‌مستعار ازت خاسته اونموقع...

تاریخ عضویت استارتر هنوز یک ماهم نمیشه

این پیام میگه 1سالگی عضویت شما مبارک

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این کاربری ک چندروزه عضو شده چطوری تبریک گفته😐

اشتباه شده حتما

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

اگه کاربری بترکه ام میاد باز

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
چه فرقی داره مهم اینه بیادت بوده تبریک بهت گفته

خب بدونم کی با خطم عضو شده😂😂😂😂

من ی دوره الزایمر داشتم البته هی عضو میشدم رمز ورودمو فراموش میکردم. ولی با این دوتا خط ک تو گوشیمه، با یکیش عضو شدم که همینه. با اون یکی نشدم😁

هیچوقت هم اسممو دخترک نذاشتم😂

با اون یکی کاربریم هم تازه بهم تاریخ عضویتم وقتی سال می‌گذشت ازش تبریک میگفت  تازه تولد هامم ت ...

خب حتما اسم مستعار اون یکی کاربریت دخترکِ 🙄 که بعید میدونم، چطور دخترک گذاشتی که خودت یادت نیست، پس این فرضیه رد میشه  یه نفر با شمارت عضو سایت شد

🖤

یبارم برامن پیام اومده بود ک خیلی وقته ب نی نی سایت سر نمیزنی بیا سر بزن😃 البته ب اون یکی کاربریم این نه

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)