2777
2789

نزدیک ۳ ماه زایمان کردم هر دفعه پیاده روی میرم یا جاروبرقی میزنم لک میبینم .دیروز یخچال رو جابه جا کردم خیلی آرام ...پیاده روی هم رفتم بلافاصله لک دیدم .اندازه ای که عذر میخوام لباس زیر رو عوض کردم .

چرا اینجوریه،؟خسته شدم دیگه 

واسه نمازم یا باید هی غسل کنم ...یا جدا جدا وضو بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عمرم یخچال رو جابجا نکردم حتی نمیتونم هلش بدم

دیگه جاروبرقی هم تا ۴۰ روز بعدش شوهرم کشید

خیلی حواسم به خودم بودحتی تو نشست وبرخاست وسیله برداشتن واینا و مشکل اینجوری نداشتم

فقط گاهی جای بخیه هام ی درد کشداری داشت تیر میکشید باهمون ی نصفه روز به خودم استراحت میدادم۸😁

من تو عمرم یخچال رو جابجا نکردم حتی نمیتونم هلش بدم دیگه جاروبرقی هم تا ۴۰ روز بعدش شوهرم کشید خیل ...

من بعد از این همه وقت تازه دیروز جارو کشیدم ...همسرم کارای سنگین رو میکنه .یخچال هم یواشکی دادم جلو ،،،خبر نداره 😀

آخه مورچه بود زیرش ،میخواستم دارو بریزم از بین بره...

من بعد از این همه وقت تازه دیروز جارو کشیدم ...همسرم کارای سنگین رو میکنه .یخچال هم یواشکی دادم جلو ...

آفرین نکن به خودت رحم کن گاهی ممکنه درد داشته باشی اما لکه بینی رو از ی ماما یا متخصص بپرس

خیلی مواظب خودت باش