2777
2789
عنوان

علایم بارداری بعد iui

176 بازدید | 7 پست

سلام دوستای مهربون من  فردا سیزده روز میشه ک iui کردم علایم خاصی ندارم فقط،گاهی زیر دلم انگار درد پریودی میگیرم اونم برا چند دقیقه  سینه هامم شل شده ممکنه حامله باشم ...خودم امید چندانی ندارم این روزا هم خیلی گیر میدم بد خلق شدم 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

دعاکن جاریمم مثبت شه ارمایشش ای وی افه شنبه چهاردهمین روزشه انشالاشماام بارداری علاعم ک میکن بعضیادارن بعضیاندارن منتظرعلاعم نباش 

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ توامضات نگفتی بچه داری کاشتی ایندفعه؟منظورم ای یو ای

مثلا توی امضام مثبت اندیشی کردم 😢😍ن iui کردم

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
عزیزم من تو اینترنت سرچ کردم راجع به علائم بارداری پس از iui ای نمطلب اومد گفتم شاید به دردت بخوره ...

خیلییی ممنونم