2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 50 پست
طبق ماده 16 این قانون: « هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگران را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از 91 روز تا 2 سال، یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.» 

همچنین در ماده 17 این قانون آمده است: « هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.» بنابراین اگر فردی دچار چنین مشکلی شد باید به دادسرا مراجعه و از فرد مورد نظر شکایت کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای میگه ک اگر تصاویر شخصی پخش بشه ب صورتی ک موجب هتک حیثیت اون شخص بشه (یعنی ابروش بره) جرمش حبس از ۹۱ روز تا دوسال یا پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال هستش. گاهی وقتها هم دوتا جرم رو اجرا میکنن ینی هم حبس هم جریمه نقدی

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
خداوندا😂😂😂

ـ 😂😂😂😂😂👀👀

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
[QUOTE=112163323]😐😐نمیدونم جرمش چیه ولی مردفکرنکنم زیادواسش مهم باشه[/QUOTE جدی مهم نیست براشون؟؟؟ ...

مگه ازمجازاتش بترسه وگرنه فکرنکنم😶

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خب همین در کل میخواستم تهدیدش  کنم  پول که ن میخواستم بدونم که واسه مرد هم مهمه یا نه ت ...

آخه تهدید ممکنه کارو خراب کنه ها. میگم ممکنه

خب یکی اگه مزاحمه نسخه شو بپیچ پرتش کن یه کنار در نیفت باهاش بنظرم

متوجه نشدم..عکسای مرد پخش بشه؟ یا مرد عکس زنو پخش کنه؟

عکس مرد واسه این که دست از اذیتاش برداره 

تهدیدش کنم عکساتو پخش میکنم 

فایده داره

اصلآ برا مرد مهمه!!