2777
2789
عنوان

زایمان😫

485 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

فردا نوبت دکترمه که باید برم وضعیتم چک شه اگه خوب بود همون فردا میرم اتاق عمل😲اگه هم خیلی خوب بود شنبه دعا کنید برام استرس گرفتممممم

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوره انشقاق رو برات دلم میخوادبخونم تا زایمان راحتی داشته باشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ایشالله به سلامتی برای منم دعا کن نی نی بیاد تو دلم 

انشاءالله به حق امام رضاااااا دامن همه منتظرا سبز بشه و خدا بهشون بچه ها سالم صالح بده😘😍

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
به سلامتی عزیزم ان شاءالله که صحیح و سلامت به دنیا بیاد...

فداتشم انشاءالله نی نی خودتم😍

سوره انشقاق رو برات دلم میخوادبخونم تا زایمان راحتی داشته باشی

مرسی اجی انشاءالله هرچی میخوای خدا بهت بده😇😍