2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 51 پست

براش یه روسری خوشگل بخر ولی مجبورش نکن سرش کنه. بزار ببینه و بدونه که روسری داره و اگه بخواد میتونه سرش کنه. دختر من یه وقتایی با میل خودش چادر سرش می کنه حتی ساق دستم می پوشه بیرون که میریم بعد چند دقیقه ساقش رو در میاره بعد چادرش و بعد روسریش🤣🤣🤣 ولی من هیچی بهش نمیگم.  الان دو ساله که با هیچ وجه با آستین کوتاه یا پای برهنه بیرون نمیره. یا جوراب می پوشه یا جوراب شلواری. 

نحوه برخورد همسرتون با شما در مذهبی و محجبه شدن دخترتون تاثیر داره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست همسرم و خانمش هر دو خیلیی مذهبین 

یه دختر ۶ساله دارن  ما رفت و امد خانوادگی داریم باهاشون 

دیدم همیشه  وقتی دخترشون روسری یا چادر سر میکنه هر دوشون کلی تعریف میکنن قربون صدقش میرن  وقتی ام‌کلافه میشه با گرمشه در میاره چیزی نمیگن انقدر این بچه ذوق میکنه از تعریفاشون مخصوصا  از ذوق باباش 

من تو همین نی نی سایت مذهبی هایی رو دیدم که توهین کردن و دل شکوندن که بقیه روشون قسم میخوردن.

خب پس اون ها مذهبی نیستن. مذهبی نما هستن 😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نه سختگیری نمیکنم فقط میترسم بزرگترکه بشه براش سخت بشه کع بخواد حجاب بزاره

نه عزیزم سختش نمیشه ماها خودمون  از بعد سن تکلیف باحجاب شدیم،  الانم خداروشکر همچنان هست،  بزار تو بچگی خودش بهش فشار وارد نشه،  حالا وقت هست 

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
دخترا اولین الگوشون مادرشونه.اگه مادرشون روسری یا مقنعه یا چادر  ش رو با علاقه و خوشحالی سرش کن ...

اصلا دختر من عجیبه با اینکه با کسانی که رفت و امد داریم محجبه هستند ولی از چادر و روسری متنفره هر چی تشویق میکنم چادر خوسگل براش گرفتم دوست نداره و اهمیت نمیده خیلی قرطیه😫

اخه من تو اطرافیانم خیلی هارو میبینم که بچه هاشون از کوچیکی حجاب دارند میگن باید عادت کنه از الان بع ...

عادت به حجاب یعنی شما پوشش رو به طور متعارف برایش تعیین کنی. لباسهای لختی باز خیلی کوتاه براش نپوشی. نه اینکه همش لباسهاش پوشیده باشه نههههه. لباسهای خییییلی کوتاه و خیلی لختی. 

برات ملاک زیبایی آراستگی و تمیزیش باشه نه خوش تیپی و لباسش. مهم این باشه که تمیز باشه. 

اینا کم کم باعث میشه توجه افراطی به ظاهرش نداشته باشه، بعد اگه محدودیت روسری و حجاب براش تعریف شد سختش نشه. 

من الان دخترم خودش که پنج ساله ش هست نشونه هایی از حیا رو میبینم توش. خودش دوست نداره لباس باز بپوشه. جلوی ما لخت نمیشه. هرچقدر هم زورش کنم فلان لباس رو‌بپوش که آستین حلقه باشه خوشش نمیاد. 

اینکه میگن عادت بدین اینه که غیر مستقیم روحش پرورش پیدا کنه وگرنه که چادر چاقچور کردن درست نیست . بدتر زده میشه الان باید آزاد باشه بچگی کنخ

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

بایدکم کم روی حجابش کارکنید

همین که خودتون رعایت میکنید هم تاثیرمثبت داره

لزومی نداره ازهمون 4سالگی چادربپوشه به نظرم از7سالگی لباسش دیگه بایدبرای بیرون مناسب باشه دیگه تا9سال کامل بشه حجابش اونموقع هم لزومی نداره چادرسرش کنه 

توهرسنی میرن لباسشون پوشیده ترکنید

ازیک سنی روسری باید سرش کنه لباس استین کوتاه وتنگ و.. 

خودتون مادرهستیدبهترمیدونید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اخه من تو اطرافیانم خیلی هارو میبینم که بچه هاشون از کوچیکی حجاب دارند میگن باید عادت کنه از الان بع ...

عزیزم من دخترم چهار سالشه عاشق روسری من تو کمدش میزارم میخوایم بریم بیرون اصلا بهش هیچی نمیگم خودم اصلا دوس ندارم تو این سن بهش چیزی بگم لباساشو میپوشونم میرم دم در میبینم میگه مامانم روسری یادت رفت میگم باشه برو بیار بعد بیرون مردم یجوری نگاه میکنن انگار من با کتک روسری سر بچه کردم خوب دوس داره چیکار کنم به نظرم با هر بچه ای باید طبق اخلاقش برخورد کرد

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
بایدکم کم روی حجابش کارکنید همین که خودتون رعایت میکنید هم تاثیرمثبت داره لزومی نداره ازهمون 4سالگ ...

اره اوایل تو تابستون با شورت میومد بیرون کم کم بهش گفتم باید شلوارتو بپوشی چون اقا ها نامحرمند الان یاد گرفته متوجه میشه و شرم داره از اینکه پاش لخت باشه و مرد نامحرم ببینه

ببین اول هم که به سن تکلیف رسید اصلا نباید زور کنی. یه جشن تکلیف خوشگل براش بگیر، یه جشن مفصل که تو ذهنش بمونه. تاج خوشگل اسمش هم بذار تاج بندگی.

ست های روسری و تونیک های عروسکی دخترونه. تا جذب بشه. چادر که از همون اول مهم نیست. سخته براشون باید این انتخاب و کشش براشون ایجاد بشه. 

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖