2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 51 پست
میدونم حرف من بی تاثیره و ممکنه بخاطرش از مذهبیا فحشم بخورماما ازت خواااااهش میکنم مذهب رو به دخترت ...

یه مذهبی واقعی هیچ وقت فحش نمیده 😎😎😎

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

تا7سالگی بایدراحت باشه.7تا9 هم فقط باید بصورت عملی فرق بی حجابی و باحجابی رو بهش بفهمونی.9سالگی هم ک ان شاءالله باحجاب میشه.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فشار نیار،  بزار برسه سن تکلیف،  ولی میتونی تا اون موقع براش کتاب و قصه از حجاب بخونی و کم کم خودش علاقه پیدا کنه ، نه اینکه یهو بیای سرش چادر کنی بچه زده میشه

اللهم عجل لولیک الفرج                                                

عزیزم ایشون خیلی خوب بچه اشو تربیت کرده مدهبی هم هست

@بانوی_بی_نشان  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

من مذهبی نیستم ولی خانوادم خیلی مذهبی ان...نظرم اینه بچه تا به بلوغ فکری نرسیده اصلا نباید بهش خط فکری داد..درسته مدرسه و جامعه تاثیر گذارن ولی خانواده اصلا نباید سخت گیری کنه 

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

خوب عزیزم وقتی دوس نداره هنوز سنش کمه اذیتش نکن ولی نذار برای ۹ سالگی یدفعه بهش بپوشونی اونجوری اذیت میشه کم کم با روسری های خوشگل از ۷ سالگی عادتش بده همونطور که گفتن به بچه هاتون از ۷ سالگی نماز رو یاد بدید چون یه شبه نمیشه اروم اروم

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
اصلا بچه درکی ندارد از حجاب. اصلا فشار نیار. فقط خودت انجام بده. شما رو ببینه انشالله الگو قرار میده

اخه من تو اطرافیانم خیلی هارو میبینم که بچه هاشون از کوچیکی حجاب دارند میگن باید عادت کنه از الان بعدا سخت میشه

اخه من تو اطرافیانم خیلی هارو میبینم که بچه هاشون از کوچیکی حجاب دارند میگن باید عادت کنه از الان بع ...

اونا صد در صد اشتباه میکنن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

شما اگه يه مادر شاد و با حوصله و خوب باشي و محجبه،صد در صد دخترت ٩سالش كه شد گرايشش به سمت كاراي شما ميشه ،تا ٩سال كه نميخواد حجاب كنه از همون سن تكليفش تازه بايد هزار تا راهكار بكار ببري مثل دوستش باشي تا به بهترين شكل جذب بشه،من خودم محجبم مادرمم عالي بود ،تو رو خددا از اونور بوم نيفت سختگيري فقط جواب عكس ميده

خدایا شکرت

ببین اگه میخوای حجاب بذاره بعداً و این مسایل برات مهمه باید تو این مسیر قرارش بدی غیر مستقیم اونم نه با اجبار. 

با رفت و امد با خانواده های مذهبی، خودت حجاب بگیری، خودت بخاطر بچه ت گناه نکنی و بهترین الگو براش باشی. 

من دخترم با اینکه پنج سالشه وقتی دوستای خانوادگی مون رو میبینه که مثلاً به سن تکلیف رسیده و همبازی هاش هستن خودش هم خوشش میاد هرچند که من اصلاااااا نه خوشم میاد الان حجاب کنه نه لازم می‌دونم . الان هرچقدر هم بگم خدا گفته ، دین گفته، تکلیف هست هیچیییی نمی‌فهمه. 

چون هیچ درگیری از این مفاهیم ندارن و بدتر هزاران سوال بی جواب براشون پیش میاد و بدتر گیج میشن.

من الان فقط براش گفتم خدا تو نه سالگی برای خانومها یه تاج خوشگل می‌فرسته که اسمش هست تاج بندگی، اون رو می‌ذاره رو سرشون، اونم همین روسری خوشگل و چادر قشنگی هست که رو سرمونه. هرکی این تاج خوشگل رو میخواد چادر میپوشه. 

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

دخترا اولین الگوشون مادرشونه.اگه مادرشون روسری یا مقنعه یا چادر  ش رو با علاقه و خوشحالی سرش کنه  بچه هم متوجه میشه این چیز خوبیه.کلا بچه های اطراف هم خیلی تاثیر دارن.بعضی بچه ها میخوان برن تو کوچه میگن روسریم رو برم بزنم.

شما اگه يه مادر شاد و با حوصله و خوب باشي و محجبه،صد در صد دخترت ٩سالش كه شد گرايشش به سمت كاراي شما ...

نه سختگیری نمیکنم فقط میترسم بزرگترکه بشه براش سخت بشه کع بخواد حجاب بزاره

اخه من تو اطرافیانم خیلی هارو میبینم که بچه هاشون از کوچیکی حجاب دارند میگن باید عادت کنه از الان بع ...

۴ سالگی روسری واجب نیست

ولی بدون شلوار نباشه بهتره متظورم دامن کوتاهه

ولی روسری یا چادر داشته باشه موقع بازی کردن اگه دوست داشت  سر کنه  حجاب بعد از سن مدرسه 

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره